ZORICE, IZVUKLI SMO SE, SVE SMO IH ZA*EBALI! Tajni snimak iz automobila još jednog Marjanovića TERA NA ROBIJU?
Foto: Kurir

novi dokaz!

ZORICE, IZVUKLI SMO SE, SVE SMO IH ZA*EBALI! Tajni snimak iz automobila još jednog Marjanovića TERA NA ROBIJU?

Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića u porodičnom automobilu

Objavljeno:

Policija je tajno snimila Vladimira Marjanovića, svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, dok je sa sinom Zoranom u porodičnom automobilu nagovarao svoju suprugu da laže za njih, tvrdi list Alo!

NJEN ISKAZ ČEKAJU SVI! Najmisterioznija Marjanovićka danas odlučuje: Da li će progovoriti o Jeleni ILI NE?!

MEŠTANI BORČE U STRAHU OD MARJANOVIĆA: Uvek su uvek bili čudni, kuća im je jeziva! Krsmanovići su UNIŠTENI!

JEZIVI DETALJ niko nije primetio! Otac Zorana Marjanovića je na SVIM SLIKAMA NASMEJAN, ali to nije sve!

On će najverovatnije završiti iza rešetaka, jer ga je policija krajem aprila 2016. snimila dok je u automobilu nagovarao ženu da sinu i njemu pruži alibi, kao i posle saslušanja u policiji, kada joj je rekao: „Zorice, izvukli smo se, sve smo ih zajebali”.

- Stvarno ne mogu da komentarišem takve najave da će policija navodno da me uhapsi u toku ove nedelje! Ne plašim se hapšenja! Nemam komentar za gomilu gluposti, od toga da sam bio „čistač“, pa do toga da su me tajno snimili - rekao je svekar ubijene pevačice za ovaj list.

- Policajci su prisluškivali razgovor Marjanovića u porodičnom automobilu i čuli kad su Vladimir i Zoran nagovarali Zoricu kako da ih „pere“ kod inspektora. Posle saslušanja u stanici „29. novembar“, on je na parkiralištu svojoj ženi doslovce rekao: „Mislim da smo se izvukli! Sve smo ih zajebali”. Potom je dodao „da su njih dvoje uspeli da prevare inspektore i da im sada više niko ništa ne može” - kaže izvor blizak istrazi.

foto: Dragana Udovičić

Supružnici su 26. aprila 2016. bili pozvani na informativni razgovor. Dok su čekali saslušanje, u hodniku su se neprekidno dogovarali o tome šta će reći inspektorima. Vladimir je Zorici davao instrukcije kako da odgovara na određena pitanja.

- Došli su veoma nervozni i zabrinuti. Dok su čekali da ih pozovu na saslušanje, Vladimir je Zorici davao uputstva kako da odgovara na pitanja inspektora. Govorio joj je šta sme, a šta nikako ne sme da otkrije o svom odnosu sa Jelenom i svom poslu. Posle saslušanja, njihovo raspoloženje se drastično promenilo. Razgovarali su glasno i upadljivo gestikulirali. Nisu vodili računa da li policajci mogu da ih čuju. Delovali su kao ljudi koju su izbegli sigurnu zamku i koji likuju jer nisu otkriveni - kaže izvor iz policije.

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.