MALOLETNI ALBANAC POKUŠAO DA SILUJE SRPKINJU! Došao kod njenog muža, pa je zaskočio!
Foto: Printscreen / Youtube

UŠAO U KUĆU DA GA SAČEKA

MALOLETNI ALBANAC POKUŠAO DA SILUJE SRPKINJU! Došao kod njenog muža, pa je zaskočio!

Osumnjičeni za ovaj napad je trenutno u pritvoru u Leposaviću, a organima reda je od ranije poznat po različitim krivičnim delima

Objavljeno:

Sedamnaestogodišnji Albanac iz sela Košutovo M.I.R, koji je uhapšen u susednom Zupču na severu Kosmeta, gde je prijavljen da je seksualno napao Srpkinju iz ovog sela, osumnjičen je za krivično delo seksualno zlostavljanje i određen mu je 48-časovno policijsko zadržavanje - potvrđeno je u Kosovskoj policiji.

SMEJ SE, SMEJ, SAMO SE SMEJ! Zašto optuženi za ozbiljan kriminal dolaze i odlaze iz srpskih sudova NASMEJANI? (FOTO) Albanac iz Košutova je oko 14 časova došao na vrata žtrve u selu Zupče tražeći njenog muža. Kada mu je ona odgovorila da on nije kod kuće, tražio je da ga sačeka u kući, a s obzirom da su se poznavali od ranije, žrtva ovog napada je pristala.

OBESIO SE SIN ŽARKA TREBJEŠANINA! Psiholog Nebojšino (24) telo našao na terasi! - Prema prvim rezultatima istrage osumnjičeni je ušao u kuću kako bi navodno popio jednu rakiju i sačekao supruga žtrve, ali je odmah krenuo da dodiruje ženu, da je ljubi i napada zbog čega je ona počela da vrišti i da doziva u pomoć. Njene vapaje čule su komšije koje su pozvale policiju i na taj način izbegnute su ozbiljnije posledice – kaže izvor iz Kosovske policije i dodaje da je u trenutku napada u kući bilo prisutno i maloletno dete žrtve.

LJUDI SU ZLI, TAKAV SAM I JA! Ovako je govorio član Skinhedsa koji je pre 20 godina BRUTALNO UBIO DUŠANA SAMO ZATO ŠTO JE ROM! (FOTO)

Osumnjičeni za ovaj napad je trenutno u pritvoru u Leposaviću, a organima reda je od ranije poznat po različitim krivičnim delima.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.