KOD ZORANOVE LJUBAVNICE U TELEFONU LEŽI ISTINA? Policija proverava dokaze, MARJANOVIĆ POKUŠAVA DA JE OŽENI NA SVE NAČINE!
Foto: Facebook

INTERESANTNA ZA SLUČAJ

KOD ZORANOVE LJUBAVNICE U TELEFONU LEŽI ISTINA? Policija proverava dokaze, MARJANOVIĆ POKUŠAVA DA JE OŽENI NA SVE NAČINE!

Zoran na sve moguće načine pokušava da stupi u brak sa Mitrovićevom kako bi je oslobodio svedočenja u postupku i na taj način se osigurao da ona neće podleći pritiscima

Objavljeno:

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za teško ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), pevačice „Granda”, mogla bi da bude jedna od ključnih ličnosti u razrešavanju tog misterioznog zločina, piše „Alo!”.

Zoran na sve moguće načine pokušava da stupi u brak sa Mitrovićevom kako bi je oslobodio svedočenja u postupku i na taj način se osigurao da ona neće podleći pritiscima i da neće ispričati neke detalje koji bi mogli da budu pogubni po njega.

Svuda ju je pratio, nije joj dao da izađe sama, A ZALJUBILI SU SE KAD JE IMALA 12 GODINA! Šokantni detalji Zoranove i Jelenine veze!

Da je Zoranova ljubnica i te kako interesantna za ovaj slučaj potvrdio je i Nebojša Milosavljević, punomoćnik 11 članova porodice Krsmanović.

- Insistiraćemo da se u daljem toku istrage preko baznih stanica utvrdi gde je Zorica Mitrović bila u vreme Jeleninog ubistva, kao i da se uporede signali njenog i Jeleninog mobilnog signila. Isto tako, vrlo je važno utvrditi s kim je Zorica razgovarala u vreme izvršenja krivičnog dela, kao i sa kojeg mesta je upućivala pozive i ko je nju zvao u to vreme. Takođe ćemo tražiti da se proveri i njen listing poziva dan posle zločina. Na taj način bi mogli da se otkriju novi, i te kako značajni detalji - objašnjava Milosavljević.

foto: KURIR

On kaže da će, kao pravni zastupnik Krsmanovića, insistirati i na tome da se vide i uporede bazne stanice signala sa telefona ostalih članova porodice Marjanović, kao i njihovi listinzi poziva, jer je neophodno utvrditi sa kim su oni komunicirali i gde su se kretali u kritično vreme.

UBICA KONAČNO OTKRIVEN?! Listing mobilnog telefona Jelene Krsmanović i koga je zvala pre smrti RAZOTKRIĆE ZLOČINCA

Nebojša Milosavljević dalje naglašava da će porodica Krsmanović, ukoliko Zoran i nakon saslušanja svedoka u istrazi ostane u sferi osumnjičenog, zahtevati njegovo neuropsihijatrijsko veštačenje.

Jelenu je dokrajčila žena

Katarina Ostojić, detektivka koja je vodila privatnu istragu o ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, gostujući u emisiji na Televiziji „Hepi”, iznela je šokantnu verziju ubistva.

foto: Printscreen/Youtube/Printscreen/Facebook

- Jelena je ubijena dan ranije i nije ubijena na nasipu. Bila sam tamo, ona je tamo samo bačena. Mislim da je ubijena u kući sasvim slučajno. Ona je krenula u sukob sa Zoranom, on ju je samo povredio, a sigurna sam da ju je žena dokrajčila - rekla je detektivka, koja je, kako kaže, sigurna „da je ubistvo izvršeno tiganjem”. - Motala sam po glavi jedno ubistvo Jelene iz Šapca, koju je dečko ubio tiganjem, i ja sam pitala da li je Marjanovićima nestao tiganj, na šta je Zoran odgovorio potvrdno - rekla je detektivka.

DETEKTIVKA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE: Jelena je bila u sukobu sa Zoranom, povredio je, a ŽENA JE SUROVO DOKRAJČILA!

- Jelena je ubijena na divljački način. Od svih tih udaraca po glavi, zbog kojih ona ima rupe na lobanji i zbog kojih su joj poispadali zubi, ona je demolirana. Samo je neuračunljiva ili drogirana osoba sa visokim stepenom gneva mogla da ubije na taj način - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Način na koji je Jelena ubijena ukazuje na čistu ljudsku patologiju i destrukciju. Dugo radim ovaj posao i svačega sam se nagledao, tako da mi je teško da poverujem da je neko normalan i uračunljiv mogao da izvrši takvo ubistvo.

foto: Zorana Jevtić

Poznati advokat dalje naglašava da bi od izuzetnog značaja za rešavanje tog zamršenog slučaja mogao biti život pokojne Jelene.

- Istraga mora da se usmeri i na ličnost žrtve. Da se do detalja razotkrije njen stil života, njene svakodnevne navike i afiniteti. Mislim da bi tu možda trebalo tražiti motiv. Jer teško je neke radnje u ovom slučaju smatrati nemotivisanim - kaže Milosavljević, koji se osvrnuo i na saslušanje svedoka, koje je zakazano za ponedeljak, 16. oktobar, u Višem tužilaštvu u Beogradu.

- Zoranovi brat i otac nisu u obavezi da svedoče, ali bi njihova saznanja mogla biti veoma interesantna - pojasnio je naš sagovornik.

Zorica završila medicinsku školu?

Kako nezvanično saznajemo, Zorica Zoka Mitrović završila je srednju medicinsku školu.

- Ona je neko ko se razume u medicinsku struku, zbog škole koju je pohađala. Tako da bi ona možda mogla da zna na koji način se uklanjaju tragovi zločina, odnosno kojim sredstvom se najbolje čisti krv, kojim se uništavaju DNK tragovi, a koji tragovi ne mogu nikako da se unište - kaže naš izvor upućen u slučaj.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.