Svuda ju je pratio, nije joj dao da izađe sama, A ZALJUBILI SU SE KAD JE IMALA 12 GODINA! Šokantni detalji Zoranove i Jelenine veze!
Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

nije sve tako belo

Svuda ju je pratio, nije joj dao da izađe sama, A ZALJUBILI SU SE KAD JE IMALA 12 GODINA! Šokantni detalji Zoranove i Jelenine veze!

Jelena je o Zoranu, njihovoj ljubavi i braku, javno uvek pričala sve najlepše. Međutim, u svakom njenom intervjuu isticalo se isto...

Objavljeno:

Zoran i Jelena uvek su pričali: da se njih dvoje nikada ne razdvajaju i svuda idu zajedno. I do prodavnice, i apoteke, ali i na nastupe gde bi sedeo odmah pored bine i budno posmatrao ljude u njenoj blizini...

Nije je puštao samu ni na trčanje. Na jednom od njihovih zajedničkih odlazaka na trening Jelena je i ubijena.

Jelena je o Zoranu, njihovoj ljubavi i braku, javno uvek pričala sve najlepše. Međutim, u svakom njenom intervjuu isticalo se isto...

- Zoran je bio moja ljubav na prvi pogled. Ta ljubav traje 13 godina - rekla je Jelena 2015. godine u jednoj emisiji.

Ona je tada ispričala da se u Zorana zaljubila na prvi pogled i to kada je imala svega 12 godina.

- Prvi put sam ga videla kada sam imala 12 godina, i već tada mi se dopao, ali on je bio frajer. Za mene je mislio samo da sam mala, slatka, klinka. On je tada imao 18 godina, izlazio je u grad, imao devojke, a ja sam bila klinka koja se još ljuljala na ljuljašci. Na ljuljašci sam i bila kada sam ga prvi put "snimila" - ispričala je tad Jelena.

foto: Facebook

Kako je objasnila, nakon tog susreta, njih dvoje se narednih par godina nisu videli.

- Imala sam 16 godina kada smo se ponovo sreli. Kada sam napunila 17 započeli smo vezu, zabavljali se dugi niz godina, i na kraju odlučili da ljubav krunišemo brakom. A kao šlag na tortu dobili smo devojčicu koja je pola on, a pola ja - ispričala je tada pevačica.

- Znam ono kad kažu pred kamerama sve super, a zapravo nije... Ali mi se stvarno toliko pomažemo, držimo se kao nokat i meso - rekla je tada Jelena.

Na pitanje novinarke koliko je stvarno dobro što njih dvoje toliko vremena provode zajedno, Jelena je rekla:

- Da je drugačije možda bi bilo povuci-potegni.

Da sve nije baš toliko sjajno, govorili su brojni svedoci na njenim nastupima koji su prisustvovali Zoranovim ljubomornim ispadima.

foto: Dragan Kadić

- Stajali su uz scenu, on nije hteo da se pomeri od nje. Sve vreme su se svađali, nije hteo da je pusti ni za trenutak. Ona je posle nastupila prikrivajući tugu, dok je on sve vreme gledao ko šta radi i nije se odvojio od bine - ispričao je jedan od posetilaca na njenom nastupu.

Zoranova kontrola nad Jelenom tek je samo jedan od prvih elemenata koji ukazuju na potencijalne probleme poput zlostavljanja.

Psihijaatr Milana Milić za "Blic" je prokomentarisao njihov neuobičajen odnos.

- Obično su kontrolori ljudi koji se regrutuju za potencijalne zlostavljače. Ako je to bio njegov zahtev (da svuda ide za njom), to onda liči na ljubomoru, a zahtevao je da ide svuda s njom kako bi bio siguran da ga neće prevariti, da neće imati kontakt sa nekim muškarcem - objasnio je Milić.

foto: Printscreen

Forenzički psiholog Milan Kostić objasnio je za "Blic" da Zoranovi i Jelenini iskazi u kojima potenciraju taj savršeni odnos zapravo kriju nešto više.

- To je nešto u šta svako ko se bavi ovim poslom može da posumnja. Tu postoji potreba da se prenaglašavanjem savršenog prikrije nešto što je daleko od toga i što krije često sasvim suprotne epizode, ako ne i trajne odnose između partnera - naveo je Kostić.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.