Ubio majku sa 12 uboda NOŽEM U LEĐA! Kada čujete kaznu koju služi ovaj VRANJANAC, neće vam biti dobro!
Foto: Ilustracija, Public

PRESUDA

Ubio majku sa 12 uboda NOŽEM U LEĐA! Kada čujete kaznu koju služi ovaj VRANJANAC, neće vam biti dobro!

Čedomir Vasev je konbog jutra sustigao majku Vericu, uhvatio je za prednji deo dukserice i iz zadnjeg džepa pantalona izvukao kuhinjski nož

Objavljeno:

Krivično veće Višeg suda u Vranju osudilo je na 14 godina zatvora Čedomira Vaseva (36) iz sela Rajčilovci kod Bosilegrada, zbog ubistva majke Verice (58).

Predsednica Višeg suda Dragana llić Marković izjavila je za "Blic" da su prvostepenoj nepravosnažnoj presudi prethodila četiri ročišta. Potvrdila je da je Čedomir Vasev krivično delo ubistva počino u stanju bitne uračunljivosti.

Portparol Višeg javnog tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić saopštila je da je okrivljeni nožem iskasapio majku u dvorištu porodične kuće.

ZORAN MARJANOVIĆ KRIZIRA I RIDA U ZATVORSKOJ ĆELIJI: MAMA! Umreću bez MOJE MAJKE!

Bivši kamarat Rudnika olova i cinka u Karamanici kod Bosilegrada, nakon verbalnog sukoba u romskoj mahali Laloš, majku je ubio sa više udaraca nožem u ledja 12. septembra u osam časova. Čedomir Vasev je konbog jutra sustigao majku Vericu, uhvatio je za prednji deo dukserice i iz zadnjeg džepa pantalona izvukao kuhinjski nož. Sečivom dužine 12 centimetara ubica je sa 12 uboda usmrtio majku, koja je izdahnula na mestu zločina.

ČEDA I LEGIJA ZAJEDNO BILI U POSETI ŠIPTARU: Lider LDP ukupno 12 PUTA posetio šefa mafije u zatvoru, POKAZUJU OVI DOKUMENTI!

Prema svedočenju komšija, majka i sin često su se svađali zbog neraščišćenih imovinskih odnosa. Okrivljeni je gradio kuću za sebe, suprugu i dvoje dece. Uprkos čestim zađevicama i žestokim svađama zbog novca, ništa nije nagoveštavalo da će sin monstruozno da liši života majku, koja je izrodila i očuvala devetoro dece. Žrtva ove velike porodične tragedije sa još nekoliko svoje dece živela je u staroj kući.

Brutalna likvidacija u Atini: UBIJEN ADVOKAT KOJI JE TREBALO DA BRANI SRBE NA ZAKINTOSU!

Meštani u Rajčilovcima tvrde da je Vasev bio tih, miran i povučenm, prevashodno marljiv. Nije bio sklon nasilničkom ponašanju i narušavanju javnog reda i mira. Anonimni meštanin podseća da je otac Ćedomira Vaseva pre 20 godina robijao,jer je u Božici kod Surdulice ubio daljeg rodjaka.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.