ČEDA I LEGIJA ZAJEDNO BILI U POSETI ŠIPTARU: Lider LDP ukupno 12 PUTA posetio šefa mafije u zatvoru, POKAZUJU OVI DOKUMENTI!
Foto: Instagram/LegendeDevedesetih, Fonet, profimedia

Ekskluzivno

ČEDA I LEGIJA ZAJEDNO BILI U POSETI ŠIPTARU: Lider LDP ukupno 12 PUTA posetio šefa mafije u zatvoru, POKAZUJU OVI DOKUMENTI!

Ovog puta Milan Veruović još jednom je javno pomenuo ime Čedomira Jovanovića, kog je doveo u vezu sa imenom Dušana Spasojevića, čelnika Zemunskog klana

Objavljeno:

Milan Veruović, šef ličnog obezbeđenja pokojnog premijera koji je i sam ranjen prilikom atentata Zorana Đinđića danas je šokirao javnost.

Njegovo ime više puta je pominjano u javnosti, a i sam je gotovao u raznim emisijama. Ime Čedomira Jovanovića takođe je pominjao više puta javno.

HRVATSKA POLICIJA PRESRELA LUKSUZNI BROD ČEDE JOVANOVIĆA! Incident zbog sumnje na CRNI ČARTER!

U knjizi Treći metak, koju je napisao sa novinarom Nikolom Vrzićem, Đinđićev telohranitelj, Milan Veruović, i sam ranjen prilikom atentata na premijera, opisuje kroz šta je sve prošao kad je kao i svi drugi svedoci sa lica mesta trvdio da se pucalo sa dve strane i da istraga hoće nešto da sakrije.

foto: Zorana Jevtić

- Čeda Jovanović me je odmah pozvao i pitao da li sam normalan, jer rušim zvaničnu verziju atentata i hoću da oslobodim Đinđićeve ubice – kaže Milan Veruović u emisiji Goli život.

foto: Fonet

Ovog puta još jednom je javno ga je pomenuo. Ovog puta prozvao ga je na društvenoj mreži Tviter, gde je objavio dokumente koji dokazuju da je Jovanović više puta posećivao Dušana Spasojevića Šiptara, čelnika srpske kriminalne organizacije poznate kao Zemunski klan.

foto: Legende devedestih

Jedan od dokumenata pokazuje da je prilikom jedne posete on čak bio i u društvu nekadašnji komadanta Jedinice za specijalne operacije Milorada Ulemeka Legije, koji se nalazi u zatvoru jer je optužen za najteže zločine, među kojima je i ubistvo premijera Zorana Đinđića.

foto: Facebook

Ovo su dokumenti koji njegove tvrdnje i potkrepljuju:

U službenoj belešci piše da je u te 2003. godine u anonimnoj informaciji dojavljeno da je tada poslanik Čedomir Jovanović posećivao Šiptara.

foto: Printscreen/Twitter/Milan Veruović

On je jednom prilikom u poseti, kako se u dokumentu navodi, bio sa tadašnjim komandantom JSO-a Miloradom Lukovićem Legijom.

foto: Printscreen/Twitter/Milan Veruović
foto: Printscreen/Twitter/Milan Veruović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.