3 STVARI KOJE TEŠKO OPTUŽUJU ZORANA! Marjanoviće hvata panika od svedočenja SNAJKE MILICE!
Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

Zoranov DNK

3 STVARI KOJE TEŠKO OPTUŽUJU ZORANA! Marjanoviće hvata panika od svedočenja SNAJKE MILICE!

Ovaj put na saslušanje će biti pozvana i Miloševa supruga Milica, koja bi moga da otkrije mračne tajne Marjanovića

Objavljeno:

JELENA JE ŽELELA JOŠ JEDNO DETE: Otkrivena NEISPUNJENA ŽELJA ubijene pevačice! Slomiće vam se srce!

Zoran Marjanović nalazi se u pritvoru od 15. septembra, kada je uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović 2. aprila, u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči. Njemu je još tada određen pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, koji ističe za dva dana, a neizvesno je šta će se nakon toga destiti, pišu beogradski mediji.

Tri ključne stvari zbog kojih Zoran mora da se zabrine kad počnu saslušanja:

1. Zoranov DNK

Policija je trag Zoranovog DNK pronašla još pre godinu dana, odnosno odmah nakon ubistva pevačice, ali je tada tužilaštvo smatralo da to nije dovoljan dokaz za hapšenje Zorana Marjanovića. Tokom dalje istrage analizom je utvrđeno da je blato sa njegovih pantalona podudarno onom na Jeleninoj kosi. Na fotografijama napravljenim u vreme potrage blato se vidi samo na Zoranovim pantalonama iako je taj dan sunčana i blata nije bilo izuzev u kanalu gde je pronađena Jelena.

foto: Dragan Kadić

2. Obdukcija

Pored stravičnih povreda koje su na telu Jelene Marjanović konstatovali lekari sudske medicine, na leđima su primetili i oderotine, koje su im ukazale da ju je neko vukao po zemlji, a potom bacio u vodu. Pevačica Jelena Marjanović ubijena je sa najmanje deset udaraca čvrstim predmetom u potiljak, od kojih joj je lobanja smrskana, kosa počupana, a od siline udaraca polomljeno joj je i nekoliko zuba! Dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubna opna.

- Devet jezivih kratera na njenoj glavi ukazuju da je ubici pao mrak na oči i da je počinio zločin iz strasti! Kada se žrtvi nanese veliki broj povreda na maloj površini tela, jedna pored druge, to je jasan znak da je reč o ubistvu seksualne prirode! U ovom slučaju je jasno da Jelenino ubistvo ima seksualni motiv, dok ubica ima poremećene seksualne afinitete - kaže priznati ekspert, koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Kurir

3. Svedoci

Među svedocima se nalazi devetoro ljudi, koji se mogu podeliti u tri grupe:

Jelenini prijatelji i rođaci, porodica Marjanović i njihovi prijatelji, ali i ljudi koji su čuvali malu Janu.

Vladimir i Miloš Marjanović, otac i brat Zorana Marjanovića biće saslušani zajedno sa Teodorom Krsmanović, sestrom ubijene pevačice Jelene, 16. oktobra.

Miloš se nedavno oženio svojom dugogodišnjom devojkom Milicom i to dok mu je rođeni brat u zatvoru jer se sumnjiči za Jelenino ubistvo. Miloš kao i njegova majka Zorica držao se daleko od medija i nikada nije želeo da priča o misterioznoj smrti svoje snaje, zbog čega se uvek sumnjalo da zna više nego što izgleda, ali da to vešto krije. Ovaj put na saslušanje će biti pozvana i njegova supruga Milica, koja bi moga da otkrije mračne tajne Marjanovića.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.