Majka mu je neutešno jecala, a razlog...DA LI JE ZORAN MARJANOVIĆ ZBOG POSETE OVE OSOBE JAČI ILI PUCA?!
Foto: Dragan Kadić

otac ga nije posetio

Majka mu je neutešno jecala, a razlog...DA LI JE ZORAN MARJANOVIĆ ZBOG POSETE OVE OSOBE JAČI ILI PUCA?!

Ovo nije očekivao!

Objavljeno:

Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, prekjuče je u Okružnom zatvoru u Beogradu prvi put otkad je uhapšen posetila majka Zorica.

Ona je došla u pratnji Zoranovog brata Miloša, a iz zatvora je izašla uplakana.

S druge strane, Zoran je rešio da ovu posetu proslavi, te je cimera počastio slatkišima iz kantine!

Zorica i Miloš u zatvor su stigli oko 12 casova. Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanovići su u posetu došli bez Vladimira.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Zorica i Miloš su se dovezli mercedesom, koji su kupili pre nekoliko meseci. S njima nije bio Vladimir. U rukama nisu nosili nikakav paket za Zorana, ali su mu uplatili kantinu, gde može da uzima slatkiše, sokove, cigarete, sredstva za higijenu i ostale neophodne stvari. Kada su Marjanovići napustili zatvor, Zoran je otišao do kantine, gde je uzeo nešto za ličnu higijenu, cigarete i keks da počasti cimera jer je konačno video majku - kaže naš izvor.

Kako je pisano, Zoran je počeo da puca u zatvoru bez majke, za koju je jako vezan, pa je verovatno to bio i jedan od razloga zbog kojeg se ona odlučila da ga poseti. Naši sagovornici kažu da je prilikom posete ipak bio jako staložen i nije delovao uznemireno i nervozno.

PRVI SMO I JEDINI U SRBIJI PRIČALI SA ZORANOVOM MAJKOM NAKON JELENINOG UBISTVA: Sa suzama u očima rekla nam je samo JEDNO!

JELENU JE UBILA ŽENA??? Na glavi pevačice pronađene tri rupe od šrafcigera, sumnja se na ritualno ubistvo! (FOTO)

AKO JA PROGOVORIM, GOTOVI STE! Zorica je najmisteriozniji član porodice Marjanović, a evo šta je PORUČILA UKUĆANIMA

- Trudio se da smiri majku, koju je ova poseta veoma potresla i koja nije videla sina od dana kada je uhapšen. Rekao im je da nema problema u pritvoru, da se sa svima slaže dobro i da jedva čeka momenat kada će izaći na slobodu - navodi naš sagovornik.

Takođe, Zoran je u nekoliko navrata pitao za ćerku Janu, prenosi Informer.

foto: Dragan Kadić

- Raspitivao se kako njegova mezimica provodi dane, da li ide u vrtić, da li ih sluša i da li dobro jede... Rekao joj je da joj kažu da mu mnogo nedostaje i da jedva čeka da je vidi - kaže naš izvor.

Nakon vremena predviđenog za posete, Marjanovići su vidno neraspoloženi napustili Okružni zatvor.

- Zorica se jedva razdvojila od sina Zorana. Nju je ovaj susret veoma pogodio, pa je iz zgrade otišla uplakana. Dok je izlazila, stavila je tamne naočare da se ne vidi kako plače - kaže naš izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.