OVAKO JE DOŠLO DO BRUTALNOG UBISTVA U ČAČKU: Posle ove rečenice Vladica (32) prišao i pucao Saši u glavu, a onda sasuo još 5 metaka!
Foto: Facebook

horor

OVAKO JE DOŠLO DO BRUTALNOG UBISTVA U ČAČKU: Posle ove rečenice Vladica (32) prišao i pucao Saši u glavu, a onda sasuo još 5 metaka!

Pušica poznat po monstuoznom ubistvu

Objavljeno:

Saša Ćubović (34), koga je u restoranu brze hrane u Čačku izrešetao bivši robijaš Vladica Pušica (32), najverovatnije je ubijen jer je osumnjičenom, koji je sedeo sa devojkom, rekao da nije u redu da se svađa s njom.

POPIO SAM 8 PIVA, ŠMRKAO SAM KOKAIN, ŽAO MI JE DEČKA: MONSTRUM IZ ČAČKA objasnio kako je ubio Sašu Ćubovića (32)

Ovo su, naime, u istrazi ispričali svedoci zločina.

- Ćubović je u nedelju ujutro s prijateljem ušao u restoran da doručkuje. Tamo je već sedeo Pušica, prilično pijan, sa devojkom. On se pozdravio s Pušicom, čak su se i zagrlili, a onda je seo dva stola dalje od njih. Nekoliko minuta kasnije Pušica je počeo da se svađa s devojkom, a Ćubović im je tada navodno rekao da nije u redu da se svađaju. Očevici su rekli da je Pušica završio doručak i potom mirno prišao Ćubovićevom stolu, izvadio pištolj i opalio mu metak u glavu. Potom je još pet metaka ispalio u telo - ispričao je izvor Kurira.

Ubijeni Ćubović vozio je kamion u porodičnoj firmi, a tim poslom se bavi i njegov stariji brat Ivica. Njega je vest o tragediji zatekla u Španiji, gde je otputovao zbog posla, pa se čeka njegov povratak kako bi bila organizovana sahrana.

- Sašin otac Milojko se godinama bavi transportom robe kamionima po Evropi, a s vremenom je i sinove uveo u posao. On je s kamionom trenutno u Sloveniji, a Ivica, stariji sin, u Španiji. Svi čekamo njihov povratak u Čačak - rekao je rođak porodice Ćubović.

Pušica poznat po monstuoznom ubistvu

foto: Printscreen Facebook

Za Pušicu se prvi put čulo 2005. godine, kada je sa još trojicom Čačana u „Gradskoj rupi“ brutalno premlatio Dragana Beloševića. Oni su tom momku nabili u grkljan pivsku flašu i slomili je šutirajući ga. Beloševiću je lobanja pukla na više mesta, polomljene su mu obe očne šupljine, desno oko je ispalo, a jagodična kost smrskana.

U 2007. u valjevskom zatvoru Pušica je učestvovao u masovnoj tuči čačanskih i beogradskih zatvorenika u borbi za prevlast u ovoj zatvorskoj ustanovi. Tom prilikom nastradao je Lazar Kovačević, jedan od aktera tuče u „Gradskoj rupi“ u Čačku.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.