LICE JELENE JE OSTALO U LOKVI KRVI! Policiji se javio novi svedok koji tvrdi da je video KOMBI na mestu gde je pronađeno njeno telo!
Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen/Youtube/Ilustracija

ISTRAGA DOBIJA NOVI OBRT

LICE JELENE JE OSTALO U LOKVI KRVI! Policiji se javio novi svedok koji tvrdi da je video KOMBI na mestu gde je pronađeno njeno telo!

Svedok nije želeo da otkrije kako se obreo na nasipu baš u tom trenutku i šta je radio tamo, ali je bio izričit da će svedočiti pod punom krivičnom, materijalnom i moralnom odgovornošću

Objavljeno:

Beogradskoj policiji se javio svedok koji tvrdi da je svojim očima video kombi u blizini kanala u kojem je nađeno telo Jelene Krsmanović Marjanović i da se ključ misterioznog ubistva pevačice krije upravo u tom vozilu!

- Svedok je zvao policiju i rekao da zna detalje koji mogu da reše Jelenino misteriozno ubistvo. Inspektorima je otkrio da je video kombi svetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka. Bio je izričit da je kombi video u noći između 1. i 2. aprila 2016. na kolskom putu koji vodi od kanala u kojem je nađeno Jelenino telo do glavne saobraćajnice u naselju Crvenka - navodi naš izvor blizak istrazi, koji je insistirao na anonimnosti.

ZORAN MARJANOVIĆ U PANICI: Vaspitačica male Jane ZNA NEŠTO ŠTO BI MOGLO DA GA ZAKOPA!

Isti kombi je, prema rečima našeg sagovornika, viđen i 1. aprila 2016. u dvorištu Marjanovića.

foto: Public

- Očevidac zna tačan model i tablice kombija, ali je bio izričit da će to saopštiti ukoliko bude pozvan da svedoči. Osoba čiji se identitet drži u tajnosti samoinicijativno se javila policiji i izrazila spremnost da otkrije nove detalje. Svedok je rekao da zna ko je, navodno, video Jelenu u subotu, 2. aprila 2016, nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen navodni nestanak.

Svedok tvrdi da zna ko je izjavio da je pio kafu u subotu ujutru sa Jelenom i Zoranom u njihovoj porodičnoj kući u Borči. Naveo je samo da je reč o njihovom bliskom prijatelju, koji je često boravio kod njih. Ako se izuzmu članovi porodice Marjanović, prijatelj je, navodno, poslednji video Jelenu živu - otkriva naš sagovornik.

BILA SAM NA NASIPU GDE JE UBIJENA JELENA SAD I NIKAD VIŠE! To mesto je nešto NAJJEZIVIJE što sam videla, a SCENA KOJU SAM ZATEKLA... (FOTO)

Svedok tvrdi da ima indicija da kombi pripada bliskom prijatelju porodice Marjanović.

foto: Dragana Udovičić

Umotana u tkaninu

Deo prikupljenih dokaza ukazao je da je telo posle udaraca umotano u tkaninu.

- Jelena je uvijena u tepih ili neku tkaninu, dok je njeno lice do transporta na nasip ostalo u lokvi krvi. Telo nije moglo da se ubaci u putnički automobil, već isključivo u veće vozilo, kao što je kombi, jer je bilo u ispruženom položaju. Tkanina je upijala krv u dovoljnoj meri da spreči širenje na majicu. Prilikom transporta od nasipa do Instituta za sudsku medicinu telo je toliko iskrvarilo da su njene dve majice bile potpuno natopljene krvlju! - pokazala je istraga.

JELENIN SVEKAR ODLUČIO DA PROGOVORI! Imala je 3 švalera, a jedan od njih je POLITIČKI TAJKUN koji ju je i ubio!

- Očevidac se pre nekoliko meseci javio policiji, ali mu je tada, navodno, rečeno „da će ga pozvati”. Hapšenje Zorana Marjanovića ga je ohrabrilo da se ponovo javi. On je izričit da se u tom vozilu kriju tragovi koji će rešiti zločin! Iskazao je sumnju da je Jelenino telo prebačeno u noći s petka na subotu, najverovatnije u tom kombiju, i da su ubica i njegovi pomagači neposredno nakon zadavanja udaraca dovezli telo na nasip i bacili leš. Svedok nije želeo da otkrije kako se obreo na nasipu baš u tom trenutku i šta je radio tamo, ali je bio izričit da će svedočiti pod punom krivičnom, materijalnom i moralnom odgovornošću - kaže naš izvor.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.