OVO JE LEGIJIN MLAĐI BRAT: Radi na pijaci, završio je muzičku školu i govori tri jezika! (FOTO)
Foto: Profimedia

SAHRANA NATALIJE ULEMEK

OVO JE LEGIJIN MLAĐI BRAT: Radi na pijaci, završio je muzičku školu i govori tri jezika! (FOTO)

Legija je od suda tražio zahtev da ga puste kako bi prisustvao sahrani, ali ga je Viši sud to odbio

Objavljeno:

Stanislav Saša Ulemek, mlađi brat Legije danas je došao na sahranu njihove majke Natalije, koja je preminula u 82. godini.

ŠEŠELJU POZLILO NA SAHRANI LEGIJINE MAJKE! Trčali mu po vodu, a tu je i Arkanov sin, kao i jedna osoba za koju nikad ne biste rekli da će doći! (FOTO)

Legija je od suda tražio zahtev da ga puste kako bi prisustvao sahrani, ali ga je Viši sud to odbio, a biće mu naknadno omogućen odlazak na grob.

Iako se o Legiji pisalo dosta, vrlo malo se zna o njegovom mlađem bratu Saši.

foto: Marina Lopičić

On radi u Upravi pijace kao referent, a završio je muzičku školu i govori tri jezika - nemački, mađarski i engleski. Inače i Legija je završio muzičku školu, što su nasledili od majke koja je nekada svirala klavir.

Njihova majka Natalija je rođena u Beogradu, a odrasla je na Dušanovcu. Za Milana Ulemeka se udala u tridesetoj godini i do penzije je radila u Poštanskoj štedionici.

foto: Marina Lopičić

Otac Milan je preminuo 40 dana pre Legijine predaje, bio je teško bolestan i nalazio se u Aranđelovcu. Bolovao je od tumora na mozgu. Imao je 78 godina, bio je šlogiran i zato mu je bila neophodna nega.

Legija je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina, za ubistvo premijera Zorana Đinđića, ali i zbog ubistva na Ibarskoj, otmicu i ubistvo Ivana Stambolića, kao i brojne zločine „zemunskog klana“.

Iza rešetaka je od 2. maja 2004, kada se predao posle više od godinu dana skrivanja.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.