POPIO SAM 8 PIVA, ŠMRKAO SAM KOKAIN, ŽAO MI JE DEČKA: MONSTRUM IZ ČAČKA objasnio kako je ubio Sašu Ćubovića (32)
Foto: Facebook

doživotna za ovoga

POPIO SAM 8 PIVA, ŠMRKAO SAM KOKAIN, ŽAO MI JE DEČKA: MONSTRUM IZ ČAČKA objasnio kako je ubio Sašu Ćubovića (32)

- Rekao sam mu: "Pusti me, molim te". On to nije učinio - rekao je Vladica Pušica

Objavljeno:

Vladica Pušica (32), osumnjičeni za ubistvo Saše Ćubovića (32) u Čačku, dao je juče izjavu povodom ovog teškog krivičnog dela.

- Apsolutno sam svestan šta sam uradio, i svestan sam da sam kriv, jer sam ubio nedužnog čoveka, zbog čega se iskreno kajem. Svestan sam i da "nisam cvećka", u celosti priznajem izvršenje krivičnog dela. Mnogo mi je žao što je nastradao dečko koji ne pripada kriminogenom miljeu, jer da pripada ja bih ga sigurno poznavao - rekao je Pušica pred zamenicom javnog tužioca Mirjanom Tomašević Đondrić i svojim braniocem, pišu Novosti.

Pušica je ispričao da je u društvu svoje verenice i još jedne devojke i dvojice momaka sedeo u restoranu brze hrane "Silver haus".

- U jednom trenutku našem stolu je prišao Saša i rekao nešto u smislu "kakav ovde imate problem". Ja sam mu odgovorio da razgovaram sa verenicom i da smo u nekoj maloj svađi, smatrajući da će on da se udalji... Saša me je u jednom trenutku uhvatio za bradu. Tada sam svojom levom rukom iz pojasa pantalona izvukao pištolj "zastava CZ 99" i njime udario Sašu u teme. Zbog čega sam to uradio ni sada sebi ne mogu da objasnim - ispričao je Pušica.

On je ispričao i da su posle toga obojica ustali, te da ga je Saša uhvatio za ruku u kojoj mu je bio pištolj. Rekao je da se uplašio da će mu Ćubović uzeti oružje, pa je pištolj prebacio u desnu ruku, pa je potom ispalio jedan metak.

- Rekao sam mu: "Pusti me, molim te". On to nije učinio - rekao je Pušica, i napomenuo da je te večeri popio sedam do osam flašica piva i da je koristio kokain, i to "dve do tri linije".

Ubijeni Saša Ćubović nikada nije imao probleme sa zakonom, a Čačane je razgnevila vest da je Pušica, iako odranije poznat policiji i sa debelim krivičnim dosijeom, slobodno šetao gradom, naoružan.

Glavni dokaz u istrazi biće snimak sigurnosnih kamera u restoranu.

Pušica je na kraju rekao da je prethodnih dana osećao strah za svoj život i da "nije mogao da spava". Plašio se da će napadač, koji je pucao u njega i ranio ga polovinom avgusta ove godine doći i završiti započeto.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.