SKRIVEN DETALJ IZ JELENINOG ŽIVOTA! Zvali su je Cecinom naslednicom, a Popović je za nju govorio OVO!
Foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

bila je sjajna!

SKRIVEN DETALJ IZ JELENINOG ŽIVOTA! Zvali su je Cecinom naslednicom, a Popović je za nju govorio OVO!

Jelena je kao dete non-stop pevušila, ali niko u porodici nije očekivao da će joj muzika postati profesija

Objavljeno:

Jelena Krsmanović Marjanović snimila je prvi album za „Grand produkciju” sa 19 godina bez ikakve audicije!

- Jecin tata Dule je poznavao oca Gorana Ratkovića Raleta, vođe nekadašnjeg beogradskog hevi-metal benda „Metro”, koji je postao kompozitor, producent i aranžer za mnoge folk zvezde. Napisao je megahitove za Lepu Brenu, Šabana, Anu Bekutu, Nedu Ukraden, pop pevačicu Kseniju Mijatović, rokera Alena Islamovića i mnoge druge. Upoznali su se preko očeva i Rale joj je uradio album sa osam prelepih pesama. Posle toga, Rale je pozvao Sašu Popovića, koji se oduševio kada je čuo kako Jeca peva. Zvali su je „Cecina naslednica“.Drugi album je snimila za „Grand” 2002. godine bez ikakve audicije! Jeca nije bila zvezda „Granda”, kao što mnogi misle. Preskočila je audicije i takmičenja i odmah snimila album - kaže Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

- Jelena je uvek bila nasmejana i pozitivna. Čak i kada je imala neke porodične probleme, trudila se da publika to ne primeti na njenom licu. Volela je srdačne ljude i one koji su znali da uživaju u pravoj pesmi - tvrdi Teodora Krsmanović

foto: Printscreen

Jelena je kao dete non-stop pevušila, ali niko u porodici nije očekivao da će joj muzika postati profesija.

- Mislili su da peva kao i svako drugo dete i da će promeniti interesovanja kada odraste. Međutim, kako su godine prolazile, ona je sve više bila zainteresovana za muziku. Njen otac Dule je uvek bio uz nju.

Na nastupe su išli zajedno i bio joj je najveća podrška. Obožavao je da je sluša dok peva. Znao je da je pokrene kada god je bila neraspoložena i tako su sve brige nestajale. Posle njegove smrti, Jeca se povukla sa javne scene, baš zato što su bili veoma bliski - navodi Jelenina sestra.

- Završila je Srednju trgovačku i muzičku školu u Beogradu. Sa tatom je nastupala uglavnom u Republici Srpskoj i Bosni, a poslednjih godina samo u gradovima Srbije. Kada je rešila da se vrati na scenu, pevala je uglavnom na privatnim veseljima. Posle toga su počeli nastupiu Filmskom gradu, „Kafani na vodi“ i „Santo Domingu“ i drugim lokalima - kaže Teodora.

foto: Printscreen

- Jeca je pevala na svim porodičnim veseljima. Bilo je lepo kada smo svi bili na okupu i kada nas je uveseljavala svojim anđeoskim glasom - seća se Teodora Krsmanović

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.