PRVI SMO I JEDINI U SRBIJI PRIČALI SA ZORANOVOM MAJKOM NAKON JELENINOG UBISTVA: Sa suzama u očima rekla nam je samo JEDNO!
Foto: Zorana Jevtić

majka osumnjičenog za svirep zločin

PRVI SMO I JEDINI U SRBIJI PRIČALI SA ZORANOVOM MAJKOM NAKON JELENINOG UBISTVA: Sa suzama u očima rekla nam je samo JEDNO!

Zorica je nekoliko puta davala izjave u policiji, ali nikada nije želela ništa da komentariše za medije

Objavljeno: 10:27h

Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, i svekrva zverski ubijene Jelene Krsmanović, važi za jednog od najintigantnijih članova ove porodice.

Naime, od monstruoznog ubistva pevačice Granda koje se dogodilo 2. aprila prošle godine, Zorica se u medijima najmanje pojavljivala. Kako smo saznali od meštana Borče i prvih komšija porodice Marjanović, Zorica nakon ubistava snaje, porodičnu kuću skoro da nije ni napuštala.

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

Otkako je telo pronađeno, u nedelju, 3. aprila, pa do danas, pisano je mnogo toga, veliki broj mogućih teorija ubistva se pojavio u medijima, a najveća sumnja pala je upravo na porodicu Marjanović. Sumnjalo se čak i da je sama Zorica umešana u ubistvo snaje, ali za to nije bilo konkretnih dokaza. Trenutno jedini uhapšen za ovaj zločin je Jelenin suprug i Zoričin sin, Zoran, koji se u pritvoru nalazi od 15. septembra.

foto: Kurir

Misteriji, koja obavija porodicu Marjanović, a ponajviše Zoricu, doprinela je činjenica da se Zorica bavi "lečenjem bioenergijom". Na kraju se ispostavilo da je to istina, jer je u novembru prošle godine osuđena na uslovnu kaznu od tri meseca zatvora zbog bavljenja nadrilekarstvom.

Zorica je nekoliko puta davala izjave u policiji, ali nikada nije želela ništa da komentariše za medije. Nijedan novinar nije se susreo sa Zoricom oči u oči, a još manje sa njom razgovarao.

Ekipa Espresa odluičila je da sazna da li je Zorica Marjanović zaista najzagonetniji član ove porodice, da li su spekulacije koje su se pojavljivale u medijima o "Zoričinim ubojitim očima", ali i teorijama da se i pored zabrane još uvek bavi nadrilekarstvom, zaista tačne.

MISTERIJA TETKE JELENE MARJANOVIĆ: Zatekli smo je na spomen ploči ubijenoj pevačici, O ZORANU I EKIPI JE REKLA SAMO OVO!

SAT VREMENA KOJI KRIJE TAJNU: Niko ne zna šta se dešavalo sa Jelenom u ovom periodu, A TO BI REŠILO SVE

Kosovopoljska ulica i kuća Marjanovića. Slagala bih kada bih rekla da me nije prošla jeza. Neki čudan nemir koji mi je prozujao kroz telo, iako je prošlo godinu i po dana od ubistva. Koleginica i ja rešene da razgovaramo sa Zoricom, uputile smo se ka kapiji porodične kuće Marjanovića.

foto: Marina Lopičić

Naravno, znale smo da na pomen toga ko smo i šta smo (novinari, iliti "piskarala"), svekrva ubijene Jelene neće želeti da razgovara, tako da smo se odlučile za drugačiji pristup.

Približavmo se kapiji, a tenzija raste. Odlučile smo da se Zorici obratimo za "pomoć." Koleginica ima 37 godina i ne može da zatrudni - to je bila priča, a cilj - razgovarati sa Zoricom i saznati nešto više.

Zvonimo na kapiju, a otvara nam upravo osoba koju smo i tražile - Zorica Marjanović. U pink dugačkoj haljini otvorila je kapiju i rekla: "Izvolite?"

ČISTAČI ZLOČINA UKLONILI TRAGOVE UBISTVA! Da li je ovo razlog što razrešenja Jelenine smrti JOŠ NEMA?

Moramo odmah da napomenemo da majka Zorana Marjanovića zaista ne uliva strah niti se ijedna od nas osetila ugroženo ili da će nas, kako kaže naš narod, "ubiti pogledom". Čak šta više, žena je delovala uplašeno. Oči su joj bile pune suza. Pitala nas zbog čega smo tu, a koleginica joj je rekla za svoj "problem". Gledala nas je tužno par sekundi, kao da se lomi da li da nas primi u kuću. Činilo se da smo na sekund od ulaska u kuću "ozloglašenih Marjanovića".

A onda je do kapije došao Miloš, Zoranov brat.

foto: Dragana Udovičić

Istog momenta je srce krenulo ubrzano da mi lupa i osetila sam nelagodu. Pognute glave, namršen, samo je izustio: "Ko ste vi?"

Prestavile smo se dotičnom, a on je pustio psa na nas. No, pas nije bio agresivan, i čak smo ga pomazile.

Zorici smo rekle da smo došle po preporuci, da je njena pomoć možda poslednja šansa... Zagledala se i rekla: "Ne odustajte, idite kod lekara, sigurno postoji rešenje".

Koleginica i ja smo i dalje pokušavale, govoreći da je probala sve, da su je lekari otpisali, ali uzalud. Zorica je rekla da više ne radi "zbog svega što se delio". Dakle, Zorica Marjanović se zaista više ne bavi nadrilekarstvom.

Rekle smo joj da je nas slučaj njene snaje ne zanima i da nismo zbog toga došle, a onda se oglasio Miloš.

ZAŠTO SE PRESVLAČIO? Ovaj detalj odaje Zorana! Došao na nasip u jednoj odeći, a KASNIJE...

- Ona ne radi, rekla vam je da ne radi - rekao je on, i kao da je želeo da nam što pre vidi leđa.

Zorica je rekla da je mnogo žena bilo kod nje sa istim problemom i da im je pomogla, tako da je potrebno da koleginica ne gubi nadu. Na kraju je rekla da se nada da će čitava situacija uskoro srediti i da ako tako bude, dođemo opet, uz komentar:

- Imam ja puno dece.

Zatvorila je kapiju, a nas dve smo otišle. Nemir, nelagodu, možda i neku vrstu straha, osetile smo obe. Ali, te osećaje nije prouzrokovala Zorica, već njen sin Miloš.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Što se Zoranove majke tiče, ako je verovati ženskoj intuiciji, ta žena u nama je probudila neku vrstu sažaljenja. Njen pogled kao da je vapio za pomoći. Kao da je želela nešto da kaže, a nije mogla...

Sada se pitamo, šta ako je Zorica Marjanović namerno javnosti predstavljena kao "najopasniji" član porodice, odnosno osoba koja manipuliše ostalim ukućanima, a zapravo uopšte nije tako?

BOLJE DA SE UBIJEM NEGO DA JANA MISLI DA SAM MONSTRUM! Zoran POKUŠAO samoubistvo u zatvoru?!

Meštani: Nije nam pomogla

Dok smo bili u Borči našli smo par meštana koji su se lečili kod Zorice.

- Mnogi su rekli da ih je izlečila, ali meni nije pomogla. Jedino što sam osetila bila je jeza, kosa mi se digla na glavi, želela sam da pobegnem iz te kuće. Sećam se da je stajala iz mojih leđa i nešto radila rukama. Stalno me je pitala, "da li osećaš energiju", ali ja nisam osetila ništa. Sve je načičkano ikonama. Na svakom ćošku krst preko krsta, ikona preko ikone. I to što nije htela da dođe na sahranu jer je na groblju po njima loša energija. Ma kakav je to priča? Oni neprestano tvrde da su vernici, a smrt nam dolazi od Boga, baš kao i život. Ništa se tu ne poklapa - objašnjava nam jedna starija žena.

Druga gospođa koja je čula o čemu razgovaramo, nadovezala se na priču i dodala da je njen suprug pre nešto više od godinu dana išao kod Zorice koja mu je bila posednji pokušaj i nada za izlečenje. Na naše pitanje da li ga je izlečila, kratko je odgovorila:

- Aha, i to i te kako.. Za manje od meseca dana je završio na groblju.

Međutim, bilo je i onih koji čvrsto veruju da im je izlečila članove porodice.

(M.B. / N.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.