OVA STVAR JE ODALA ZORANA MARJANOVIĆA! Evo šta je porodica kolektivno radila na nasipu gde je Jelena ubijena! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

dokaz?

OVA STVAR JE ODALA ZORANA MARJANOVIĆA! Evo šta je porodica kolektivno radila na nasipu gde je Jelena ubijena! (FOTO)

Iz automobila su izneli kesu!

Objavljeno:

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović i dalje je pod velom tajne. Nakon godinu i po dana ubica nije otkriven, ali u javnosti se neretko pojavljuju novi tragovi koji bi mogli da dovedu do odgovornog za njenu smrt.

Poslednji u nizu je uhapšen Jelenin suprug Zoran, kojem je određen pritvor od 30 dana. Podsećamo, on, kao i ostatak porodice Marjanović je i ranije bilo privedeno na informativni razgovor, a bili su podvrgnuti i poligrafskom ispitivanju, koje su prošli.

foto: Printscreen / Pink

NOVI OBRT! MARJANOVIĆIMA I DO 40 GODINA ZATVORA? Istraga se nastavlja u DRUGOM PRAVCU?

U jednoj emisiji na televiziji Pink prikazan je Zoran Marjanović kako je nakon izlaska iz farme sa ocem Vladimirom otišao na mesto gde je pevačica ubijena.

Nakon izlaska iz rijalitija Zadruga, novinari su videli Zorana kako Janu predaje nekom ispred kuće u Borči, a onda odlazi automobilom.

U automobilu se nalazio i njegov otac Vladimir. Ušli su zatim u jednu cvećaru i kupili po buket. Zatim su se uputili ka nasipu u Borči.

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

foto: Printscreen / Pink

U jednom momentu Zoran je svoj auto spuštao do kanala gde je Jelena ubijena. Njih dvojica vade cveće koje su kupili, a zatim i kese u kojima su bile sveće i tamjan.

foto: Printscreen / Pink

Nakon što su zapalili sveće i ostavili cveće, Zoran i njegov otac su ušli nazad u automobil, i vratili se put kuće.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.