Arkan u popravnom domu dobio nadimak za koji NIKO NIJE ZNAO! Ko bi rekao da su ga ovako zvali?
Foto: Epa/Drago Vejnović

ko bi rekao?

Arkan u popravnom domu dobio nadimak za koji NIKO NIJE ZNAO! Ko bi rekao da su ga ovako zvali?

Željka Ražnatovića svi znaju po nadimku Akran, ali malo je poznato da su ga i ovako zvali...

Objavljeno:

Naime, kako je objavljeno na stranici Legende devedesetih, Arkan je zavodio red u jednom domu u Valjevu, gde su ga zvali Hibrid.

"Stanko Stojković iz Leskovca rođen je kao treće dete porodice koja je bila u teškoj socijalnoj situaciji. Nakon razvoda, svaki roditelj je uzeo po jedno dete, a mali Stanko je završio u Domu za nezbrinutu decu.

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

Postao je problematičan i završio u popravnom domu u Valjevu. Tamo je red zavodio sin pukovnika, bahati visoki mladić koga su zvali Hibrid.

foto: Printskrin / Youtube / Radovan Džeko

Taj momak je zvao Željko Ražnatović i postaće kasnije poznat kao Akran. Ipak, tasda vrlo mlad i bučan, naišao je da nervoznog Stanka Stojkovića koji je, zbog svađe oko pakle cigareta pretukao Ražnatovića pred svima.

Stojković je poznat kao žestoki momak u svom kraju, gde se ova priča i dalje prepričava. Zanimljiv je podatak da su upravo za Stojkovića, pre nego što su otišli u Beograd, dilovali devize Dušan Spasojević i Mile Luković, vođe Zemunskog klana", navodi se u opisu fotografije.

Tuča koju nikad nije oprostio

Tuča iza rešetaka Arkana sa Isom Lerom Džambom je jedina poznata situacija u kojoj je Ražnatović prošao kao bos po trnju. Džamba ga je pretukao i ostavio ožiljak na licu. Arkan mu to nikad nije zaboravio.

Iso Lero je prošao istu školu boksa kao čuveni Ljuba Zemunac. Iako visok jedva 170 centimetara i težak 70 kilograma, bio je neopisivo snažan i srčan. Kažu da se niko nije toliko tukao po zatvorima kao on, a takođe je i dobijao najviše batina od čuvara jer nikad nije hteo nikome da se pokori.

foto: INSTAGRAM/LEGENDE DEVEDESETIH

U inostranstvu se družio i radio sa Giškom, a kasnije u Beogradu je postao veliki Kneletov prijatelj. Još se prepričavaju njihove dogodovštine kada su sa svojim ekipama svi zajedno letovali i dominirali u Budvi '92. Džamba je bio neprikosnoveni kralj Dorćola. Bio je omiljeni gradski lik, družio se sa poznatim glumcima i pevačima. Pisao je pesme, mnoge od njih je otpevao njegov brat od tetke, čuveni Džej.

Džamba je nestao bez traga jedne noći kada su ga ispred Beograđanke pretukli momci iz Arkanovog obezbeđenja. Njihov šef Vukašin Vule Gojak ubijen je nekoliko godina kasnije.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.