MISTERIJA TETKE JELENE MARJANOVIĆ: Zatekli smo je na spomen ploči ubijenoj pevačici, O ZORANU I EKIPI JE REKLA SAMO OVO!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

ubistvO VEKA

MISTERIJA TETKE JELENE MARJANOVIĆ: Zatekli smo je na spomen ploči ubijenoj pevačici, O ZORANU I EKIPI JE REKLA SAMO OVO!

Iako Marjanovići mesecima nisu posetili mesto na kome je Jelena izdahnula, njena rodbina je nije zaboravila

Objavljeno: 22:08h
Milica Božinović

Jelena Krsmanović zverski je ubijena 02. aprila prošle godine, a njeno telo je pronađeno dan kasnije u kanalu na nasipu u Crvenki.

Misterija kojom je obavijena ova tragedija intrigira javnost već godinu i po dana. Zbog sumnji u povezanost sa zločinom, njen suprug Zoran Marjanović, u pritvoru je od 15. septembra.

ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

Prema rečima meštana naselja Crvenka, od ubistva pevačice, ljudi ovaj nasip zaobilaze. U blizini mesta gde je pronađeno Jelenino telo, porodica je podigla spomen ploču. Dok je Zorica Krsmanović, majka ubijene bila živa, mesto na kojem je njena jedinica ispustila dušu bilo je uredno, sređeno, sa cvećem i svećama. Povremeno je dolazio i Zoran Marjanović, najčešće sa ocem Vladimirom. Kada je Zorica preminula, Marjanoviću su čini se zaboravili na pokojnicu za koju su do skoro imali samo reči hvale.

Ova poznata pevačica će biti saslušana zbog ubistva Jelene Marjanović! ŽRTVA SE ŽALILA NA NESUGLASICE SA NJOM? (FOTO)

foto: Natalija Atanacković

Ekipa Espresa uputila se ka nasipu kako bismo se uverili da li je Jelena zaista ostala zaboravljena od kako je i poslednji član njene porodice, majka Zorica, preminuo.

Gusto šiblje i trava sakrili su ploču, pa smo je jako teško uočili. Kada smo prišli imali smo šta i da vidimo. Suvo, uvenulo cveće, prašina koja pada na fotografiju mučki ubijene Jelene, poslednja sveća zapaljena ko zna kad...

foto: Natalija Atanacković

Obraslo u korovu i šipražju, mesto na kojem je Jelena izgubila život, uteruje strah u kosti. U trenutku dok se naša ekipa nalazila na mestu zločina i pokušavala da sazna još nešto o ubistvu Jelene Krsmanović, na nasip se dovezao automobil. Jelenina rođena tetka, njena ćerka i suprug sa malom ćerkicom, tužnog lica i suznih očiji uputili su se ka spomen ploči.

Ćutke su prišli mestu gde je pevačica pronađena, poljubili fotografiju pokojne Jelene i u tišini posmatrali mesto na kome je okončala. Jelenina sestra rekla nam je da je prvi put na mestu gde je pronađeno telo.

ZAŠTO SE PRESVLAČIO? Ovaj detalj odaje Zorana! Došao na nasip u jednoj odeći, a KASNIJE...

- Došla sam iz Raške, prvi put sam ovde, nisam mogla zbog ćerkice. Šta da vam kažem, pretužno je - priča kroz sute Jelenina sestra od tetke. Na naše pitanje, da li su u kontaktu s Marjanovićima i da li planiraju da ih posete, nije bilo potrebe ni da nam odgovori jer je pogled rekao sve. Ipak ona je bila krtka i odsečna.

- Ne, naravno - rekla je pevačicina sestra.

Jelenina tetka, Zoricina sestra, kroz suze je čistila oko spomen ploče i ljubila fotografiju pokojne Jelene. Kratko je rekla da je sve jasno i da nema šta više da se kaže.

foto: Natalija Atanacković

- Nemam nikakav komentar, Ja sam ovom anđelu bila rođena tetka, vidite gde je sada. Sva dalja priča je suvišna.

foto: Natalija Atanacković

Nakon nekog vremena pognutih glava uptili su se nazad ka automobilu i otišli.

Iako Marjanovići mesecima nisu posetili mesto na kome je Jelena izdahnula, njena rodbina je nije zaboravila.

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Jelena Krsmanović je nestala 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće. Prema rečima njenog supruga, ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno je narednog dana na nasipu u Borči.

OVA STVAR JE ODALA ZORANA MARJANOVIĆA! Evo šta je porodica kolektivno radila na nasipu gde je Jelena ubijena! (FOTO)

Zoran Marjanović, tereti se za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. Marjanović je privođen i neposredno posle ubistva, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

(M.Božinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.