JELENA JE BILA ROB U KUĆI KRILA JE OD ZORANA DA PUŠI! A jednu stvar nikako NIJE SMELA DA URADI!
Foto: Printscreen

upravljali su njome

JELENA JE BILA ROB U KUĆI KRILA JE OD ZORANA DA PUŠI! A jednu stvar nikako NIJE SMELA DA URADI!

On je želeo da potpuno upravlja svakim segmentom njenog života, ali posebno - njenom karijerom

Objavljeno:

JELENA PREDOSETILA SMRT: Posle ovih Zoranovih reči znala je da će je UBITI!

Jelena Marjanović je bila pod kontrolom Zorana Marjanovića. On je birao šta će da obuče, koje lekove će da pije, koliko će da trenira. Želeo je da potpuno upravlja svakim segmentom njenog života, ali posebno - njenom karijerom.

Ovako pričaju prijatelji i poznanici pevačice Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki, a čiji ubica do danas nije poznat. Njen suprug je u pritvoru od 15. septembra ove godine pod sumnjom da ima veze sa misterioznom smrću svoje supruge, koja je ubijena sa devet krvničkih udaraca u glavu.

Njeni prijatelji i poznanici koji ne žele da budu izloženi javnosti, pričaju da su sve Jelenine žalbe delovale uobičajene dok ona nije pronađena mrtva, a potom godinu i po dana kasnije njen suprug uhapšen.

foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Kako kažu, u njihovim glavama je tada počelo da se odmotava klupko.

- Jeca je krila od Zorana da puši cigarete. On je vodio računa o svakom segmentu njenog života, od toga da joj je birao odeću koju će nositi na snimanjima, do toga da je koristila melem kako bi sačuvala grlo, odnosno glas. Zbog toga joj je bilo zabranjeno da puši. I to tada nije delovalo toliko čudno, ali ta njegova kontrola sada izgleda potpuno drugačije - počinju priči njeni prijatelji.

Posebno ih plaši što je, kako pričaju, njihova Jelena uvek bila prezaposlena - Marjanovići, Zoran, Vladimir ali i cela porodica, stalno su joj nametali nove obaveze i nikada nije mogla da bude slobodna.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.