Ubica sedeo Jeleni na grudima dok ju je zverski ubijao! OVO JE DOKAZ DA JE ZLOČIN UČINJEN IZ STRASTI!
Foto: Kurir

MISTERIOZNO UBISTVO PEVAČICE

Ubica sedeo Jeleni na grudima dok ju je zverski ubijao! OVO JE DOKAZ DA JE ZLOČIN UČINJEN IZ STRASTI!

Sudski veštaci kažu da ubice koje počine ubistvo iz seksualnih pobuda sa bolesnom strašću uživaju u zločinu. Psihijatar i sudski veštak dr Dijana Lazić Puškaš kaže da je u slučaju Jeleninog ubistva reč o tipično muškom povređivanju

Objavljeno:

Pevačica Granda Jelena Krsmanović (33) ubijena je iz seksualnih pobuda, tvrde eksperti koji su imali uvid u obdukcioni nalaz pevačice otkrivaju da je udarana u glavu sa bolesnom strašću i da je zločinu prethodila žestoka svađa zbog njene odluke da se razvede, ili zbog saznanja da muž ima ljubavnicu!

- Devet jezivih kratera na njenoj glavi ukazuju da je ubici pao mrak na oči i da je počinio zločin iz strasti! Kada se žrtvi nanese veliki broj povreda na maloj površini tela, jedna pored druge, to je jasan znak da je reč o ubistvu seksualne prirode! U ovom slučaju je jasno da Jelenino ubistvo ima seksualni motiv, dok ubica ima poremećene seksualne afinitete - kaže priznati ekspert, koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Dragana Udovičić

- Sudeći po povredama, može da se zaključi da se Jelena raspravljala sa ubicom. On je posle žestoke svađe zgrabio čvrst predmet koji mu se našao pri ruci i zadao joj udarac u glavu. Prvi udarac je bio toliko silovit da joj je probio lobanju i napravio krater dubine od oko dva centimetra. Povreda koju je imala na laktu nastala je kada je rukom pokušala da zaštiti glavu. Posle tog udarca delimično je izgubila svest, ali je ubica nastavio da je udara sa bolesnom strašću! Povrede otkrivaju da je najverovatnije sedeo na njoj dok joj je udarcima probijao glavu! - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, pantalone osumnjičenog Zorana Marjanovića nađene su naknadno, sakrivene u kući!

foto: Dragan Kadić

- Sve ukazuje da je to ogroman previd! Neko je očigledno zaboravio da ih opere ili ukloni na vreme. Nađene su naknadnim pretresom kuće u nekom budžaku. Pantalone su bile mokre do kolena, što ukazuje da je osumnjičeni Zoran najverovatnije vukao Jelenu po kanalu. Blato sa pantalona i Jelenine kose potpuno je isto, potvrdila je DNK analiza. To je bilo ključno kada je protiv Zorana napisana krivična prijava i kada je osumnjičen za teško ubistvo - navodi srpski ekspert.

Prvi svedoci koje je tužilaštvo pozvalo da svedoče o Jeleninom ubistvu jesu njen svekar Vladimir i dever Miloš, dok svekrva Zorica uopšte nije predložena.

- Nejasno je zbog čega Zorica Marjanović nije svedok ako je i ona svakodnevno bila u kontaktu sa Jelenom. Pitanje je da li je reč o propustu ili se neko pobrinuo da nju zaobiđu kada je reč o listi svedoka - kaže izvor upućen u istragu.

Sudski veštaci kažu da ubice koje počine ubistvo iz seksualnih pobuda sa bolesnom strašću uživaju u zločinu. Psihijatar i sudski veštak dr Dijana Lazić Puškaš kaže da je u slučaju Jeleninog ubistva reč o tipično muškom povređivanju.

- Po povredama na glavi i tragovima grebanja, ona je bila tučena. Možda njih dvoje nisu ni funkcionisali seksualno, pitanje je. Ne doživljavaju svi zadovoljstvo seksualnim činom. Kod muškaraca koji počine ubistvo iz strasti primarna je dominacija, a ne seksualno zadovoljstvo. Oni najčešće imaju problem polnog identiteta. Često se dešava da impotentni muškarci budu nasilni i da svoj bes iskale na žrtvi tako što je brutalno povrede - objašnjava dr Dijana Lazić Puškaš.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.