PROKLETSTVO KOJEM NEMA KRAJA: Cela Jelenina porodica je mrtva, a ovo je uzrok!
Foto: Kurir

zla sudbina

PROKLETSTVO KOJEM NEMA KRAJA: Cela Jelenina porodica je mrtva, a ovo je uzrok!

Na ovu porodicu bačeno je prokletstvo i ono još traje!

Objavljeno: 20:34h

Ovo je strašno, cela porodica pevačice Jelene Marjanović nestala je za godinu dana! Najpre joj je umro otac Dušan, pa je onda ostala i bez strica. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica.

Na ovu porodicu bačeno je prokletstvo i ono još traje!

Ovako za Kurir počinje strašnu priču bliska rođaka ove porodice koja je na godišnjem pomenu Zorici Krsmanović prišla našoj novinarki i otkrila strašnu tajnu.

Nema više Krsmanovića

- Otišli su svi, nema više Krsmanovića! Ni sama ne znam na koliko sam sahrana i pomena bila. Dušan Krsmanović, Jelenin otac, koji joj je bio oslonac u životu, oboleo je 2007. godine od teške, maligne bolesti. Preminuo je samo nekoliko meseci nakon što je saznao da je bolestan, sve se dogodilo iznenada. Bio je to težak udarac za Jelenu.

foto: kurir

Od šoka je izgubila glas, počela je da peva tek posle tri godine. Ubrzo je umro i njegov brat, a Jelenin stric. Ona je za njega bila posebno vezana - priča rođaka i dodaje:

- U međuvremenu, od kancera je obolela i Jelenina majka Zorica. Onda je došao taj kobni 2. april 2016, kad je Jelena nestala, a njeno telo nađeno je dan kasnije na nasipu u Borči. Nesreći ove porodice nije došao kraj.

Jelenina baka Pelagija (75) umrla je 25. maja. Od tuge za ubijenom unukom dobila je moždani udar. Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović (53) od tada se još više pogoršalo. Njena bolest je uzela maha, pa je u septembru smeštena u bolnicu. Umrla je 4. oktobra 2016. u svojoj kući u Borči.

foto: kurir

Biće još žrtava

Naša sagovornica otkriva da je čula da je na ovu porodicu pre deset godina bačena kletva, koja je počela da se ispunjava odlaskom Jeleninog oca.

- Neverovatno da je nestala čitava porodica! Sve normalni i čestiti ljudi, ne znam šta su skrivili, a sada su mrtvi. Kad sam čula za tu kletvu nisam verovala niti obraćala mnogo pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim. Zla kob je uzela maha i ko zna da li će se zaustaviti. Strahujem da ovo nije kraj, da se serija nesreća neće zaustaviti i da će, nažalost, biti još žrtava - priča ova očajna žena.

Rođaci pokojne Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Marjanović, juče su na groblju Zbeg održali godišnji pomen. Osim bliskih rođaka i prijatelja, na groblju nije bilo ni traga od porodice Marjanović, familije njenog uhapšenog muža Zorana.Dvadesetak najbližih rođaka je uz prisustvo sveštenika obeležilo godišnjicu smrti Jelenine majke. Uplakani rođaci držali su se zajedno, ali nisu želeli da daju izjave.

- Nemojte, molim vas, nije ni vreme ni mesto, ne želimo ništa da pričamo - rekla je Zoričina sestra Ljubica.

Koliko je pokojna Zorica bila voljena govori i činjenica da je nekoliko ljudi koji su se zatekli kraj okolnih grobova prišlo i zapalilo sveće i ispred njenog spomenika. Žena koja se zatekla u blizini spomenika Zorice Krsmanović prišla je porodici i upalila sveću. Kad se vraćala, okrenula se ka novinarima.

-Zatvorite sve Marjanoviće - rekla je očigledno revoltirana Zoranovim hapšenjem i nedolaskom porodice na pomen.

Nakon što je obred završen, većina rođaka uputila se ka grobu Jelene Marjanović. Odneli su cveće i sveće, koje su položili na Jecin grob. Sestra Teodora obrisala je Jeleninu sliku, a uplakani rođaci zadržali su se petnaestak minuta u tišini i posmatrali mesto gde je pevačica sahranjena. Vladimir Marjanović i njegov mlađi sin Miloš juče nisu odgovarali na pozive novinara Kurira.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.