ZAŠTO SU MARJANOVIĆI SAKRILI PSA? Mogao je da odvede do ubice, ali SE DESILO NEŠTO NEOČEKIVANO!
Foto: Pixabay, Dragana Udovičić

tok istrage

ZAŠTO SU MARJANOVIĆI SAKRILI PSA? Mogao je da odvede do ubice, ali SE DESILO NEŠTO NEOČEKIVANO!

U dogovoru s policijskim dreserima pasa, hteli su da pas porodice Marjanović onjuši neke lične Zoranove i Jelenine stvari, kako bi im eventualno pomogao u nalaženju novih tragova

Objavljeno:

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović moglo je da bude rešeno i mnogo ranije da porodica Marjanović nije od policije sakrila psa koji je mogao da pomogne u istrazi!

IMATE POGREŠNOG ČOVEKA, PUSTITE GA! Zoranova devojka NAPRAVILA SCENU dok su ga hapsili, TRESLA SE I URLALA NA INSPEKTORE!

DOLAZIM ZOKO, LJUBIM TE! Da li je ovaj snimak dokaz da je Zoran na DAN JELENINE SAHRANE otišao kod ljubavnice? (AUDIO)

Naime, u prvim nedeljama istrage, inspektori su došli na ideju da upotrebe nemačkog ovčara koji je u vlasništvu porodice Marjanović.

U dogovoru s policijskim dreserima pasa, hteli su da pas porodice Marjanović onjuši neke lične Zoranove i Jelenine stvari, kako bi im eventualno pomogao u nalaženju novih tragova.

- Inspektori su kontaktirali s porodicom Marjanović i najavili da će sa dreserima pasa doći kod njih. Međutim, kada su u dogovoreno vreme došli do kuće u Borči, Marjanovići su im rekli da je pas iznenada nestao. Posle nekoliko dana, pas im se volšebno vratio, ali je već bilo kasno za upotrebu psa u istrazi - rekao je Informerov izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.