MA, ZOKI JE UBIO STO POSTO! Jelenina porodica od prvog dana ZNALA JE KO JE UBICA! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Youtube printscreen

ubistvo veka

MA, ZOKI JE UBIO STO POSTO! Jelenina porodica od prvog dana ZNALA JE KO JE UBICA! (FOTO)

Posle skoro godinu i po dana od ubistva pevačice uhapšen je njen suprug Zoran, kao glavni osumnjičeni

Objavljeno:

Javnost svakodnevno potresaju novi detalji monstruoznog zločina u Borči kada je svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović. Dok jedni tvrde da je ubijena na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, drugi smatraju da je pevačica usmrćena negde drugo, a da je posle toga njeno telo doneseno i bačeno u kanal pored nasipa, gde je i pronađeno.

JANA JE NACRTALA NEŠTO ŠTO REŠAVA JELENINO UBISTVO? Vaspitači i policija u šoku zbog njenog CRTEŽA!

DOK JE KRVAVA LEŽALA U KANALU, JELENA JE JOŠ UVEK BILA ŽIVA! Šok detalji sa superveštačenja!

9 OSOBA POD LUPOM ZBOG UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Zoran nije jedini, SVI ONI SU ISPITIVANI! (FOTO)

Jelena grebala noktima da izađe iz kanala! OVO JE NAJSTRAVIČNIJE OTKRIĆE IZ SLUČAJA MARJANOVIĆI!

Posle skoro godinu i po dana muž monstruozno ubijene pevačice Zoran Marjanović uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu. Od prvog dana provlačile su se razne teorije u vezi sa ovim ubistvom, mnogo ljudi je saslušano, mnogo osumnjičeno, ali od samog starta, prema pisanju medija glavna sumnja bačena je upravo na porodicu Marjanović.

foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Komšinica porodice Krsmanović koja je želela da ostane anonimna otkrila je za "Espreso" da joj je jedna rođaka ubijene pevačice još pre godinu dana rekla da oni znaju ko je ubio, i da su i tada bili ubeđeni da je to ubistvo iz strasti.

foto: Nebojša Mandić

- Kada su porodice Marjanović i Krsmanović obeležavale 40 dana od Jelenine smrti, posle groblja su bili u jednom restoranu. Tu sam srela njenu rođaku koja je bila vidno besna zbog neke situacije između Marjanovića i Krsmanovića. Ja sam stala malo sa njom ispred restorana, i tada je ona kroz zube ispričala "Ma Zoki je ubio" - rekla je komšinica, i dodala da cela Jelenina porodica u to sumnja, ali da su im ruke vezane, naravno jer nemaju dokaze.

foto: Dragan Udovičić

Ta rođaka je komšinici rekla da je u to sumnjala Jelenina majka Zorica koja je preminula prošle godine ne dočekavši da pravda bude zadovoljena, ali i njene tetke.

KUĆA MARJANOVIĆA KRILA SVE TAJNE! Forenzičar: Jelena je takoreći sama našla svog ubicu

MISTERIJA BEZ ODGOVORA: Ko se javio na Jelenin telefon u 17.20 na dan kada je nestala?

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO! Zoran prekinuo oca kad je pričao o Jeleninom ubistvu! Jedva je procedio kroz zube sledeće reči... (VIDEO)

- Ja sam se tada baš potresla jer je njena rođaka bila uverena u to što priča. Ko zna šta je Jelenina porodica sve znala o njihovom odnosu i svemu što se dešavalo. Mislim da nisu bili iznenađeni kada je Zoran uhapšen - rekla je komšinica.

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je sat vremena nakon što se vratio kući po izlasku iz rijalitija "Zadruga" u kom je proveo nekoliko dana. On je nakon godinu dana intenzivne istrage brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović uhapšen kao osumnjičeni za njeno ubistvo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.