SVEKAR JELENE MARJANOVIĆ BIO ČISTAČ? NEMA JE LJUDI, IDITE! Ovim rečima terao je ljude s nasipa od 4 do 6 ujutru!
Foto: Dragana Udovičić

priča bez kraja

SVEKAR JELENE MARJANOVIĆ BIO ČISTAČ? NEMA JE LJUDI, IDITE! Ovim rečima terao je ljude s nasipa od 4 do 6 ujutru!

Sumnja se da je upravo tada doneto telo nesrećne žene i da su tada bačeni dokazi, kaže izvor iz istrage

Objavljeno: 09:24h

Vladimir, otac osumnjičenog Zorana Marjanovića, ponovo se našao po lupom jer je jedan od svedoka u informativnom razgovoru u policiji rekao da ih je najstariji član porodice Marjanović zamolio da napuste nasip rekavši: "Nema je, ljudi, idite kući".

ZORAN JE MOLIO ZA OPROŠTAJ: Marjanović je plakao na kolenima kraj taštine postelje!

TO SU JOJ BILE POSLEDNJE REČI: Majka ubijene Jelene Marjanović je na samrti rekla da zna ko je ubica! Nikada nije verovala Marjanovićima!

- Vladimir Marjanović nam se obratio oko 4 sata ujutru u nedelju, 3. aprila 2016, i rekao da je najbolje da odemo kućama jer Jelene nema. Zamolio nas je da ako možemo dođemo za dva sata, oko 6, jer će tada „možda bolje videti”. Nismo imali mnogo izbora jer su Marjanovići bili ti koji su nas i pozvali i pomoć, a kada su rekli da se „raziđemo”, to smo i uradili - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Kako „Alo!” saznaje, na nasipu 3. aprila 2016. od 4 sata ujutru do 6 sati nije bilo članova iz porodice Marjanović, ali ni ljudi koje su oni pozvali da traže nestalu Jelenu.

- Sumnja se da je upravo tada doneto telo nesrećne žene i da su tada bačeni dokazi. Na nekoliko metara od Jeleninog tela nađeni su njena patika, deo trenerke i Vladimirov mobilni telefon - dodaje izvor.

foto: Stefan Jokić

Ono što svakako baca sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantna prisutnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom” svaki put kada bi kretao u policiju.

- Sumnja se da je Vladimir kontrolisao sina i istragu kada je Zoran uhapšen pre 17 meseci. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranja. Plan je bio da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru - priča izvor ovog lista.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.