NOVI DETALJI ISTRAGE: Jelena Marjanović imala je krvavu liniju duž leđa!
Foto: Public

šta je sad ovo?

NOVI DETALJI ISTRAGE: Jelena Marjanović imala je krvavu liniju duž leđa!

U pitanju je veoma precizna hemijska analiza

Objavljeno:

Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene Marjanović ozbiljno terete DNK tragovi nađeni na odeći u kojoj je pronađena nesrećna žena.

Ti tragovi su takvi da srpski i nemački forenzičari angažovani na ovom slučaju osnovano sumnjaju da je Zoran posle zločina presvlačio mrtvu suprugu!

TRI SPORNA DETALJA JELENINOG UBISTVA: Odgovori na ova pitanja vode do ubice!

Kako "Alo!" saznaje, u prilog tom zaključku ide i to što je Jelena na leđima imala krvav trag, koji je nastao dok joj je presvlačena garderoba.

- Detaljnom hemijskom analizom blata nađenog u Jeleninoj kosi, na njenoj lobanji i Zoranovim farmerkama utvrđeno je da je potpuno, stoprocentno isto. U pitanju je veoma precizna hemijska analiza, koja praktično predstavlja DNK tih pronađenih tragova zemlje. Nema nikakve šanse da uzorci blata iz Jelenine kose i sa Zoranovih farmerki mogu biti sa dve različite lokacije. Zato je tužilac i izdao nalog za hapšenje - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

- Na Jeleninim gaćicama, sa unutrašnje strane, ali i donjem i gornjem delu trenerke, nađen je Zoranov DNK, što ukazuje na to da ju je on mrtvu presvlačio. Cela kuća Marjanovića je pre uviđaja bila detaljno izribana, pri čemu je korišćena i varikina, što ukazuje na to da je neko tamo prikrivao dokaze. Zoranove ruke su posle prijavljivanja zločina bile izgrebane, a on je u više navrata davao veoma kontradiktorne izjave. Po svemu sudeći, u ovom zločinu učestvovalo je još najmanje dvoje ljudi, a istraga treba da utvrdi ko je sve i kako pomagao Zoranu - dodaje naš sagovornik.

Inače, pre dve nedelje su u strogoj tajnosti na saslušanje ponovo privedeni Zoranovi otac Vladimir, majka Zorica i brat Miloš. Milošu je tada bilo određeno zadržavanje do 48 sati jer je bilo očigledno da nešto krije. Međutim, posle toga je pušten. U međuvremenu se pojavio i snimak nastao četiri meseca pre ubistva na kojem se vidi da Jelena na slavi Marjanovića ima masnice na licu.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.