TO SU JOJ BILE POSLEDNJE REČI: Majka ubijene Jelene Marjanović je na samrti rekla da zna ko je ubica! Nikada nije verovala Marjanovićima!
Foto: Stefan Jokić/Facebook

rekla šta joj je na duši

TO SU JOJ BILE POSLEDNJE REČI: Majka ubijene Jelene Marjanović je na samrti rekla da zna ko je ubica! Nikada nije verovala Marjanovićima!

Zorica se u poslednjim danima života potpuno otvorila bliskim prijateljima i rođacima, znajući da su joj dani odbrojani

Objavljeno: 16:02h

Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, pred smrt je svojim najbližima otkrila da zna ko joj je ubio ćerku. Zorica ipak nije saopštila ime krvnika, a ubrzo nakon toga je izdahnula, 4. oktobra prošle godine.

Kako je "Kurir" saznao, Zorica se u poslednjim danima života potpuno otvorila bliskim prijateljima i rođacima, znajući da su joj dani odbrojani, zbog čega je pričala je sve ono što joj leži na duši.

foto: Privatna arhiva

- Ona nikada nije verovala Marjanovićima. Dok su svi drugi mislili da Jelena ima skladan i harmoničan brak, da je srećna i zadovoljna, što su svi Marjanovići od prvog dana nakon ubistva govorili, Zorica je znala pravu istinu. Više puta, pošto je Jelenino telo pronađeno, znala je da kaže da su joj oni ubili dete ili da nisu znali da je sačuvaju - priča za "Kurir" jedna od rođaka pokojne Zorice Krsmanović.

Jelenina majka je možda jedina žena koja je znala istinu o pravom odnosu između Zorana i Jelene i kakav je stvarno bio njen život u kući Marjanovića.

foto: Zorana Jevtić

- Zorica je znala da se Jelena udala iz ljubavi, ali i da joj brak kasnije bio daleko od idiličnog. Zoran ju je pratio u stopu, kada bi nekad slučajno bila sama, telefon bi joj zvonio svaki čas, morala je sve doslovce da objašnjava. I nije je kontrolisao samo muž nego i svekar. Jelena se na sve to žalila majci - priča naša sagovornica.

Ona dodaje da Krsmanovićka nije imala lepo mišljenje o porodici Marjanović, ali se povinovala ćerkinoj želji da se uda za Zorana.

foto: Zorana Jevtić

- Nikada nisu imali odnos kakav imaju prijatelji, odnosno ljudi čija su deca u braku. Zorica jedva da je razgovarala s prijom, Zoranovom majkom Zoricom. Kada je išla kod Jelene, posećivala ju je isključivo u studiju. S druge strane, Jelenin svekar Vladimir bio joj je ništa manje čudan. Zorica je do samog kraja sumnjala da Marjanovići znaju mnogo više nego što su rekli, ali nije želela da se sukobljava s njima zbog Jane. Ali pred samu smrt, iz postelje, rekla nam je da zna ko je ubica, ali nije rekla njegovo ime. To su joj i bile poslednje reči - kaže rođaka.

Da je Zorica osećala i znala mnogo više, govori i izjava koju je za naš list dala neposredno posle Jeleninog ubistva.

foto: Zorana Jevtić

- Pa moja ćerka je ubijena! Čekam da uhapse ubicu, pa ću sve reći. Hoću da pogledam tog monstruma u oči! Dotad je sva pažnja usmerena na moju unuku Janu. Plašim se za nju - rekla je Zorica Krsmanović za naš list.

Naša sagovornica napominje da se Jelena mesec dana pred smrt žestoko posvađala sa Zoranom, koji je odbijao da se iseli iz porodične kuće.

foto: Nebojša Mandić

- Od početka braka Zoran joj je obećavao da će se odseliti u stan. Međutim, to se nikada nije desilo. Na jednom od poslednjih nastupa Jeca se žestoko posvađala sa suprugom, pa je umesto u dom Marjanovića otišla kod majke. Tada je rekla da više ne može da podnese život u zajednici - kaže rođaka.

Sudski veštak doktor Zoran Stanković obavio je superveštačenje za slučaj ubijene Jelene Marjanović iz Borče, a njegov nalaz stigao je u petak u Više javno tužilaštvo. Očekuje se da nalaz našeg poznatog patologa znatno doprinese otkrivanju istine o tom zločinu. Sam Stanković nije želeo da otkriva detalje superveštačenja.

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.