Monstrum iz Rakovice je cimer Zorana Marjanovića u zatvoru: U početku ga je ignorisao, a sada je stekao poverenje u njega!
Foto: Dragan Kadić/Kurir/Privatna arhiva

o zločinima ćute

Monstrum iz Rakovice je cimer Zorana Marjanovića u zatvoru: U početku ga je ignorisao, a sada je stekao poverenje u njega!

Kako se nezvanično saznaje, osim sa Nikolićem, koji se tereti za dvostruko teško ubistvo, Marjanović deli ćeliju i sa čovekom optuženim za nasilje u porodici, dok se četvrti tereti za posedovanje oružja

Objavljeno: 10:06h

Osumnjičeni za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, njen suprug Zoran, u Centralnom zatvoru deli ćeliju sa Markom Nikolićem, muškarcem koji je usmrtio bivšu suprugu i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Kako se nezvanično saznaje, osim sa Nikolićem, koji se tereti za dvostruko teško ubistvo, Marjanović deli ćeliju i sa čovekom optuženim za nasilje u porodici, dok se četvrti tereti za posedovanje oružja, navodi "Alo".

Marjanović se od prošle subote nalazi u ćeliji CZ, sa svojim cimerima je uspostavio komunikaciju i ponaša se primereno.

foto: Nebojša Mandić

- Zoran se ponaša pristojno i priča sa ostalim osumnjičenima. Tvrdi da je nevin i da će uskoro izaći jer ne postoje dokazi protiv njega. Međutim, osim površnog razgovora, niko od njih ne komentariše dela koja ima se stavljaju na teret. Sam Zoran slobodno vreme provodi sa advokatima koji ga posećuju, a ispunjava i svoje dužnosti. Svako od njih ima neku obavezu u sobi. Miran je, ne propušta nijedan obrok, ne pravi probleme, nema posebne zahteve - navodi izvor za "Alo".

Prema njegovim rečima, Nikolić i Marjanović toliko mirni da se gotovo ne primećuje da su tu.

foto: Kurir/Privatna arhiva

- Na dobacivanja ostalih ne reaguju. Samo se sklone i prave se da ih ne primećuju – rekao je izvor, dodajući kako je Nikolić u početku Zorana ignorisao, a kasnije je u njega stekao poverenje.

- Do sada ni jedan ni drugi nisu pričali o zločinima koji im se stavljaju na teret – kazao je izvor.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila u Borči, a njeno telo pronađeno je dan kasnije na nasipu u Borči. Do danas još nije razjašnjeno ko je počinio ovaj užasan zločin.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.