MISTERIOZNI SVEDOK MOŽE BITI KLJUČ UBISTVA! Najnovije otkriće unosi još jedan preokret u slučaju Jelene Marjanović!
Foto: Printscreen/Youtube/Jelena Jeca Krsmanovic

ŠOKANTNI DETALJI ISTRAGE

MISTERIOZNI SVEDOK MOŽE BITI KLJUČ UBISTVA! Najnovije otkriće unosi još jedan preokret u slučaju Jelene Marjanović!

"Poslednji put da je neko video živu Jelenu Krsmanović, a da nije član porodice Marjanović, bilo je u petak, 1. aprila, u 17.30 sati, istog dana je mogla da bude ubijena!"

Objavljeno: 17:33h

Teodora Krsmanović iz Kraljeva, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović je u potresnoj ispovesti ispričala zašto se porodica odlučila da angažuje privatne forenzičare, kao i do kojih frapantnih zaključaka su tokom istrage došli.

Jedan od najinteresantnijih podataka je upravo onaj na koji mnogi dokazi navode - Jelena je mogla da bude ubijena mnogo ranije nego što je to porodica Marjanović prijavila.

Krsmanovići, familija ubijene pevačice, tvrde upravo da ona nije ubijena na nasipu u Crvenki, gde je njeno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine posle oko 20 sati potrage.

- Pričali smo sa forenzičarima koje smo angažovali, i oni su nam rekli da nije ubijena na nasipu - navodi sestra Jelene Krsmanović.

foto: Printscreen/You tube

Jelenu su u petak poslednji put videli živu ljudi koji nisu članovi porodice Marjanović.

- Ona je poslednji put viđena u petak, 1. aprila, u 17.30 sati. Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - ističe Teodora koja je odlučna u nameri da moraju razrešiti ubistvo njene sestre.

Ovo baca senku na navodni razgovor majke i ćerke: navodno, Jelena Krsmanović je dok je trčala na nasipu u nekom trenutku telefonom pozvala svoju majku s kojom je kratko razgovarala. Međutim, sada nije poznato da li je Jelenina majka zaista razgovarala s pevačicom ili je neko simulirao njen glas.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.