NOVA DEVOJKA ZORANA MARJANOVIĆA NEĆE ODUSTATI: Došao je red na mene! Boriću se svim silama!
Foto: Kurir

uskoro mu ide u posetu

NOVA DEVOJKA ZORANA MARJANOVIĆA NEĆE ODUSTATI: Došao je red na mene! Boriću se svim silama!

Zorica Mitrović je potvrdila da je u dugoj vezi sa Marjanovićem i rekla da su se upoznali posle ubistva njegove supruge

Objavljeno:

Zorica Mitrović (31), nova devojka Zorana Marjanovića, koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, otkriva za Kurir da će ga uskoro obići u pritvoru.

Bilo mi je čudno što je odmah pristao! Prevrtljiv je do besvesti! PRIVATNA DETEKTIVKA POKUŠALA DA RASKRINKA MARJANOVIĆA, EVO ŠTA JE SAZNALA!

- Posetili su ga dosad u Centralnom zatvoru advokati, otac Vladimir i brat Miloš. Red je sada na mene. Jedva čekam da ga vidim, nedostaje mi mnogo moj Zoran - kaže Zorica i poručuje da će se za svog čoveka boriti do kraja jer je, kako kaže, ubeđena da je nevin i da nema veze s ovim zločinom.

MARJANOVIĆI SU PROMENILI PLOČICE I PARKET U KUĆI POSLE UBISTVA! Sestra ubijene Jelene uživo na TV ispričala sve što zna o zločinu koji trese Srbiju!

Zorica Mitrović je potvrdila za "Kurir" da je u dugoj vezi sa Zoranom Marjanovićem i rekla da su se upoznali posle ubistva njegove supruge.

3 PITANJA NA KOJA NIKO NEMA ODGOVOR: Najpoznatiji srpski kriminolog objašnjava kako je počinjeno UBISTVO VEKA U SRBIJI! (FOTO)

foto: Dragan Kadić

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - rekle je Zorica i poručila:

ON JE SAD U ZATVORU I GLAVNI OSUMNJIČENI ZA NJENO UBISTVO: Kako je ubijena pevačica govorila o svom braku sa Zoranom samo 6 meseci pred smrt?! (VIDEO)

- Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj nameštaljke nedužnom čoveku, do boga ćemo ih terati osim ako neko ne poruči i ubistvo za mene, jer mnogo pričam za njihov ukus. Ali tu je Zoranova porodica, koja je časna i poštena, koja je uz njega i koja će za istinu i pravdu dati život ako treba. Borićemo se svi da ga izbavimo iz zatvora.

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.