MARJANOVIĆI SU PROMENILI PLOČICE I PARKET U KUĆI POSLE UBISTVA! Sestra ubijene Jelene uživo na TV ispričala sve što zna o zločinu koji trese Srbiju!
Foto: Printscreen

Šta se zaista zbilo?

MARJANOVIĆI SU PROMENILI PLOČICE I PARKET U KUĆI POSLE UBISTVA! Sestra ubijene Jelene uživo na TV ispričala sve što zna o zločinu koji trese Srbiju!

Teodora Krsmanović, je gostovala na jednoj televiziji i potvrdila neke detalje u vezi sa istragom

Objavljeno:

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, je pre nekoliko dana uhapšen ponovo kao glavni osumnjičeni za njeno ubistvo.

Nakon toga ponovo danima Srbija bruji o starijim, ali i novim detaljima u vezi sa istragom ubistva koje se dogodilo na nasipu u Borči, u maju 2016. godine.

Sestra ubijene Jelene, Teodora Krsmanović, je gostovala na jednoj televiziji i potvrdila neke detalje u vezi sa istragom o kojima je pisao "Kurir".

foto: Printscreen/You tube

- Primetila sam i ja kad sam bila da su Marjanovići promenili pločice i parket u kući posle ubistva Jelene, ali nisam to povezivala na taj način... sa slučajem... Videla sam i ja u novinama...

Time je potvrdila pisanje "Kurira" o promenama koje su se dogodile u kući Marjanovića posle zločina koji okupira pažnju srpske javnosti.

Ona se uživo telefonom uključila u Jutarnji program TV Pink oštro negirajući da je njena sestra bila u bilo kakvoj vanbračnoj vezi, odnosno tajnoj ljubavnoj vezi s nekakvim tajkunom o kojoj se ovih dana pisalo u beogradskim medijima.

foto: Damir Dervišagić

- To je stvarno nemoguće i to mogu da potvrdim sa sigurnošću - rekla je Teodora stavljajući tačku na priču o tajkunu.

Ona je naglasila i da, kada je reč o hapšenju Zorana Marjanovića i eventualnom krivcu za ubistvo, porodica Krsmanović smatra da ne treba oni da sude nego državni organi.

- Mi nismo ti koji treba da sudimo, ne želim da komentarišem da li je kriv ili ne - rekla je Teodora.

Na pitanje u kakvim je odnosima s porodicom Marjanović, Teodora je odgovorila u korektnim, pre svega zbog Jane.

foto: Printscreen

Na pitanje da li viđa malu Janu, ćerkicu pokojne Jelene, ona je odgovorila: "Trenutno nemamo nikakav kontakt s malom Janom."

Na pitanje da li bi preuzela starateljstvo nad malom Janom, Teodora je rekla:

- Kada bi došlo do toga, preuzeli bismo starateljstvo nad Janom kao da je naše dete, što i jeste... Ona i jeste naša, ali preuranjeno je govoriti o nečemu takvom u ovom trenutku.

Na pitanje da li zna za novu ženu u Zoranovom životu odnosno njegovu novu devojku, sestra od strica pokojne Jelene je rekla da je to videla u novinama, ali da lično ne zna.

Teodora je dodala i da je njena porodica, kada je reč o slučaju, učinila sve što je u njihovoj moći, a na pitanje može li da potvrdi da je Jelenina majka Zorica Krsmanović bila ključni svedok, Teodora je rekla da ne može da iznosi detalje niti da govori o onome o čemu je tužilaštvo obaveštava.

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.