DVA POMAGAČA, UBIO U NERVNOM RASTROJSTVU: Numerolog uradio ZASTRAŠUJUĆU analizu Jelenine smrti
Foto: Pixabay, Privatna arhiva

šta kažu brojevi?

DVA POMAGAČA, UBIO U NERVNOM RASTROJSTVU: Numerolog uradio ZASTRAŠUJUĆU analizu Jelenine smrti

Batićeva je još ranije uradila numerološku analizu zločina koji je potresao Srbiju, a sada je iznela detaljno tumačenje ovog događaja

Objavljeno:

Numerolog Ana Batić, na osnovu numerološke analize koju je uradila, kaže da je Jelena Marjanović ubijena u zatvorenom prostoru, da je njen ubica zločin počinio u trenutku nervnog rastrojstva, kao i da je krvnik imao dva pomagača.

MARJANOVIĆI SU STALNO PRATILI JELENU! Sestra ubijene pevačice progovorila o MRAČNIM porodičnim tajnama!

NEMA VIŠE NAGAĐANJA! Zna se gde i kada tačno je ubijena JELENA MARJANOVIĆ!

Ekskluzivna ispovest ljubavnice muža ubijene pevačice: ŽIVOT ĆU DATI ZA MOG ZORANA!

Batićeva je još ranije uradila numerološku analizu zločina koji je potresao Srbiju, a sada je za Kurir iznela detaljno tumačenje ovog događaja.

- Od samog početka sam govorila da se ubistvo Jelene Marjanović dogodilo u kući, pod čudnim okolnostima. Pored ubice, u zločin su umešane još dve osobe, jedna mlađa i jedna starija - tvrdi Batićeva.

Trpela i patila

foto: Damir Dervišagić/Privatna arhiva/Dragan Kadić

Kako navodi, prema njenom mišljenju, ne postoji mogućnost da je Jelena ubijena pored vode.

- To se dogodilo u zatvorenom mračnom prostoru, kući, podrumu ili tavanu. To su mesta na kojima je njena energija bila u potčinjenom položaju, a ona je u trenutku ubistva klečala ili ležala, ne vidim da je mogla biti uspravna. Ubistvo se dogodilo u nervnom rastrojstvu ubice - kaže naša sagovornica.

Ana Batić Jeleninu energiju opisuje kao energiju trpljenja, paćenja.

- Svako je mogao da se istrese na nju i da je maltretira. Ona je bila ludo zaljubljena u Zorana, volela ga je, ali je njihov odnos bio bolestan. Ako uporedimo njih dvoje, on je bio dominantan, a ona potčinjena. Nisam nikada upoznala ovaj par, ali numerologija ukazuje na njihovu veoma tešku situaciju - priča Batićeva.

Ona napominje da je numerološkom analizom Zorana Marjanovića došla do zaključka da postoje neke tajne u vezi sa ženama u njegovom životu.

- Sve ukazuje na jaku energiju majke, u odnosu na koju je on potčinjen. Ona ima prevelik uticaj na njega, a on te komplekse i frustracije leči na ženama. Vide se dva njegova braka, ali ni u jednom ne može da opstane - kaže Ana Batić.

Simbol psihe

Ona je predvidela hapšenje Zorana Marjanovića baš u drugoj polovini septembra.

- Ovo što se dogodilo moralo je baš sada da se desi. Vidim ga u zatvorenom prostoru, u simbolici planete Neptun, koja označava zatvore, ludnice i bolnice, koja je sama po sebi simbol psihe. Zoran ima impulsivnu uransku energiju, kod njega nema sredine, sve je ili crno ili belo. Sve ukazuje na labilan mentalni sklop, ali i perfekcionizam, pa on može biti i genije - ispričala nam je numerolog Ana Batić.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.