DETALJI STRAVIČNOG SAMOUBISTVA U BORČI: Polila se benzinom i spalila nakon raskida s devojkom!
Foto: Facebook/Andrijana Petrović

horor

DETALJI STRAVIČNOG SAMOUBISTVA U BORČI: Polila se benzinom i spalila nakon raskida s devojkom!

Nakon prvog raskida s ljubavnicom objavila je citat Bukovskog

Objavljeno:

Andrijana Petrović (30) iz Beograda polila se benzinom i zapalila u blizini Zrenjaninskog puta u Borči, nakon što je raskinula s devojkom! Nesrećna devojka nestala je još u nedelju, a njeno unakaženo telo, sa jezivim opekotinama, pronađeno je juče oko 10 sati.

Telo je poslato na obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme kad je Andrijana sebi presudila.

Nakon prvog raskida s ljubavnicom objavila je citat Bukovskog: "Nađi ono što voliš i pusti da te to ubije"

Izvor iz istrage kaže da je Andrijana poslednji put viđena u nedelju ujutru na Zrenjaninskom putu u Borči, posle čega joj se gubi svaki trag.

- Devojka sa kojom je ona donedavno živela u ponedeljak je pozvala Andrijanine roditelje i rekla im da je njihova ćerka nestala. Potom je i na Fejsbuku objavila vest o Andrijaninom nestanku i potražila pomoć u njenom pronalasku. Istog dana Andrijanina majka je obavestila policiju da se njenoj ćerki gubi svaki trag i započeta je potraga - kaže sagovornik blizak istrazi.

U razgovoru sa policajcima Andrijanina majka je kazala policajcima da se plaši za ćerkin život, jer je Andrijana, prema njenim rečima, bila sklona suicidu.

- Majka je ispričala policajcima da je Andrijana pre četiri meseca počela da se zabavlja sa jednom devojkom i da je sredinom avgusta pokušala da se ubije nakon što su se njih dve posvađale - kažu u policiji.

foto: Facebook/Andrijana Petrović

Međutim, Andrijana i njena devojka su se tad pomirile, i Petrovićeva se malo smirila. U septembru se preselila kod devojke u Borči, a radila je u jednom "fast fud" kiosku u Rakovici.

- Nakon desetak dana opet su se posvađale i ta ljubavna veza je pukla. Andrijana je teško podnela raskid i najavila je da će napustiti devojčin stan - objašnjava naš izvor.

Petrovićeva je u nedelju ujutro, nakon što je napustila stan, najverovatnije neko vreme besciljno lutala Borčom. U jednom trenutku, još nije poznato kad, svratila je do jedne od benzinskih pumpi na Zrenjaninskom putu i kupila dva litra benzina.

- Potom je otišla u šiblje koje odvaja Zrenjaninski put od jedne njive. Tu je sela u visoku travu, polila se benzinom po glavi i zapalila - kaže naš sagovornik.

Nesrećna devojka je imala strahovite opekotine po glavi i gornjem delu tela, a izdahnula je u jezivim mukama.

Andrijana Petrović, sudeći po njenom Fejsbuk profilu, nije krila svoje mračne misli i depresiju.

Nakon prvog raskida sa ljubavnicom, sredinom avgusta, citirala je pisca Čarlsa Bukovskog: "Nađi ono što voliš i pusti da te to ubije." Jedan od njenih poslednjih postova na ovoj društvenoj mreži su stihovi Đorđa Balaševića: "Da se pomirim sa tim, ne, ne pada mi na pamet... Jer kada bih se pomirio s tim, posvađao bih se sa svim onim u šta sam verovao u životu."

foto: Facebook / Andrijana Petrović

Jeziva serija tragedija u Borči

Poslednjih godina o beogradskom naselju Borča najčešće se čita u rubrici crne hronike. Prisetimo se nekih jezivih tragedija iz ovog dela Beograda o kojima se i danas priča:

2. april 2016. - Ubijena pevačica Jelena Marjanović. Ovaj zločin i nedavno hapšenje njenog muža Zorana i dalje je glavna tema u Srbiji, ali i regionu. 31. jul 2016. - Petogodišnji Dušan N. nastradao je kad je upao u mešalicu za hleb, u pekari koja je tek trebalo da počne sa radom. 29. jul 2016. - Ratko S. (64) poginuo je u Borči kada je na njega pala kabina kamiona, dok ga je popravljao. 12. mart. 2015. - Miroslav Matić (32) iz Ljubovije je u Glogonjskom ritu kod Borče ubio taksistu Ćiru Treneskog (41), a potom i sveštenika Miroslava Čvorovića (39).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.