ZORAN NIJE JEDINI KRIVAC? Na mestu gde je Jelena ubijena nađen TELEFON NJENOG SVEKRA VLADIMIRA!
Foto: Vladimir Milovanović

ima li kraja ovoj misteriji?

ZORAN NIJE JEDINI KRIVAC? Na mestu gde je Jelena ubijena nađen TELEFON NJENOG SVEKRA VLADIMIRA!

Zoran je više puta zvao ovaj broj

Objavljeno:

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, na meti je istrage ubistva snaje Jelene Marjanović pošto je policija nedavno u blizini mesta na kojem je njeno telo pronađeno 3. aprila prošle godine našla njegov mobilni telefon.

ŠTA JE REKAO ZORANOV OTAC POSLE POSETE U CZ: Marjanović doneo SAMO JEDNU STVAR sinu! (VIDEO)

MA DEDA JE ZA*EBAO STVAR: Sin Zorana Marjanovića jednom rečenicom navukao sumnju na celu porodicu!

UBIJENA U KUPATILU PORODIČNE KUĆE, A NE NA NASIPU! Najmračniji detalj Jeleninog ubistva izašao na videlo!

Aparat u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, veštačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vreme kad je Jelena već ubijena Zoran Marjanović uputio više poziva.

- Brzo je utvrđeno da je Zoran Marjanović u noći kad je Jelena već bila mrtva na ovaj broj uputio uzastopno više poziva. Pretpostavka je da su oni izgubili telefon i da je Zoran pozivao broj kako bi ga našao, ali nisu uspeli. Nakon veštačenja utvrđeno je da je telefon pripadao Vladimiru Marjanoviću - otkriva sagovornik Kurira upućen u istragu.

Kako navodi, telefon se detaljno veštači i pošto njegova analiza bude završena, mogla bi da bude rešena misterija da li je Vladimir Marjanović pomagao sinu posle izvršenog zločina.

- Telefon je u kanalu bio dugo, moguće je još od večeri u kojoj je prijavljen nestanak pevačice. Kako je utvrđeno da je on pripadao Vladimiru, nelogična je njegova izjava da je telefon izgubio pre desetak dana u blizini vrtića u koji ide njegova unuka Jana. Očigledno je da ga je uhvatila panika i da mu je jasno da se kockice zločina koji je bio misterija duže od godinu dana polako sklapaju te da će uskoro biti uhapšeni i Zoranovi pomagači. Verovatno je zbog toga posle hapšenja sina u panici izmislio da je Jelena imala ljubavnika tajkuna - dodaje izvor.

foto: Privatna arhiva

Stručnjaci Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada (CFI) na osnovu svih dokaza smatraju da su ubica Jelene Marjanović ili njegovi pomagači bili na nasipu u vreme potrage, kao i da su koordinisali kad da telo bude bačeno.

- Taj ko je dovezao telo znao je da je potraga završena. To je mogao da sazna samo na dva načina - tako što je sam bio tamo ili je imao pomagača koji mu je dojavio da na nasipu nema više nikoga. To znači da su ubica ili saučesnik bili na nasipu i koordinisali kad je bezbedno da telo bude bačeno - objasnio je ranije za Kurir direktor CFI, doktor Nenad Šipka. On ukazuje na fotografije s mesta zločina, na kojima se vidi da je u blizini dela kanala u kojem je telo pronađeno zemljani put kojim su kola mogla da se dovezu do tog mesta.

U vreme potrage za Jelenom, čiji je nestanak prijavio njen suprug, na nasipu su bili Zoran i Vladimir Marjanović.

foto: Printscreen

- Zoran sigurno nije jedini koji je umešan u zločin. Posle opsežno i detaljno sprovedene istrage, jasno je da je telo doneto i bačeno na nasip, što Zoran Marjanović nije mogao da učini sam. S druge strane, činjenica da se do sada niko nije odao ukazuje da je u uklanjanje dokaza i prikrivanje tragova bio uključen neko blizak osumnjičenom za ubistvo - otkriva sagovornik Kurira dalji pravac istrage o ubistvu Jelene Marjanović.

Vladimir Marjanović tvrdi da telefon koji je pronađen u kanalu u blizini mesta gde je nađeno Jelenino telo ne pripada njemu.

- To je još jedna nameštaljka! Prvi put sam izgubio telefon ispred Janinog obdaništa pre deset dana - bilo je sve što nam je Zoranov otac rekao.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.