MA DEDA JE ZA*EBAO STVAR: Sin Zorana Marjanovića jednom rečenicom navukao sumnju na celu porodicu!
Foto: Dragana Udovičić

izleteo se

MA DEDA JE ZA*EBAO STVAR: Sin Zorana Marjanovića jednom rečenicom navukao sumnju na celu porodicu!

Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva sagovornik blizak porodici

Objavljeno:

Da zaista nešto ne štima u porodici Marjanović i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani sa ovim ubistvom, govori i sledeći događaj.

- U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: "Ma deda je za.ebao stvar", ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva sagovornik Kurira blizak porodici.

foto: Nebojša Mandić

Inače, klupko je počelo da se odmotava: Jelena Marjanović Krsmanović (33) ipak nije ubijena na nasipu u Borči, već je posle brutalne likvidacije dovezena u noći između 2. i 3. aprila 2016. i ostavljena u kanalu, a navodno policija sumnja da je zločin izvršen upravo u kupatilu porodične kuće Marjanovića.

UBIJENA U KUPATILU PORODIČNE KUĆE, A NE NA NASIPU! Najmračniji detalj Jeleninog ubistva izašao na videlo!

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.