ISPOVEST KOJA TRESE SRBIJU SE NASTAVLJA Gagi: Trlaja i ja smo tukli za Miloševića! Njegova ćerka Marija je bila sa UBICOM!
Foto: Kurir

ekskluzivno

ISPOVEST KOJA TRESE SRBIJU SE NASTAVLJA Gagi: Trlaja i ja smo tukli za Miloševića! Njegova ćerka Marija je bila sa UBICOM!

Ispovest jednog od organizatora ubistva Arkana

Objavljeno: 23:00h

Dragan Nikolić Gagi, koji služi kaznu od 30 godina zatvora u Zabeli kod Požarevca, ispričao je do detalja za Kurir kako su devedesetih godina on i pokojni Branislav Trlajić, poznatiji kao Bata Trlaja, zajedno sa tadašnjim dečkom Marije Milošević u Požarevcu tukli ljude samo zbog toga što su ogovarali tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića.

foto: Dragana Udovičić

- Krenuli smo da ih tražimo, ali nigde ih nije bilo. Međutim, onda smo ih videli kroz izlog jednog lokala u centru grada. Sedeli su blizu šanka. Kafić je bio pun. Ispred kafića Vuja mi je rekao: „Nećemo da pravimo probleme i da ih bijemo, samo da ih opomenemo.“ Rekao sam mu „važi“, ali nisam to zaista mislio. Moj prijatelj Trlajić bio je vođa Grobara i često mi je pričao o njihovim tučama. On je uvek bio raspoložen za tuču - kaže Gagi. Sve o akcijama u kojima je zajedno sa Trlajom tukao po Srbiji zbog ružne reči o Miloševiću, ko je dečko Marije Milošević koji je bio strah i trepet i koji je ubio jednog od najvećih beogradskih kriminalaca, zašto nema šanse da da ikada postane svedok-saradnik i koji su to dokazi zbog kojih proces može biti ponovljen GAGI NIKOLIĆ OTKRIVA U SUPEREKSKLUZIVNOJ ISPOVESTI - ČITAJTE U KURIRU

foto: Kurir

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.