ZORANOVA PRIJATELJICA PREOTELA TELEFON NJEGOVOM OCU I PORUČILA: Zoran nije ubica, Jelenu je držao kao malo vode na dlanu!
Foto: Dragan Kadić

monstruozno ubistvo

ZORANOVA PRIJATELJICA PREOTELA TELEFON NJEGOVOM OCU I PORUČILA: Zoran nije ubica, Jelenu je držao kao malo vode na dlanu!

Ona je poručila da će pravda pobediti

Objavljeno:

Srbiju je šokirala vest o hapšenju Zorana Marjanovića, supruga ubijene pevačice Jelene. Zorana je policija zatekla u porodičnoj kući u Borči u kojoj je pored njegovih roditelja bila i žena koja je, kako smo već pisali, džipom nasrnula na policiju prilikom hapšenja.

Kada su novinari pokušali da stupe u kontakt sa svekrom pokojne Jelene, Vladimirom Marjanovićem, na njegov mobilni telefon javila Zoranova bliska prijateljica koja je poručila da on nije kriv.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa svekrom pokojne Jelene, Vladimirom Marjanovićem, ali se na njegov mobilni telefon javila Zoranova bliska prijateljica koja je u razgovoru poručila da on nije ubica, kao i da je ''Jelenu držao kao malo vode na dlanu''.

- Zoran nije ubica, on je Jelenu držao kao malo vode na dlanu. To će biti dokazano, pravda će pobediti, zapamtite šta vam kažem - poručila je ona.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.