LOVAČKE, KASAPINSKE I PRAVNIČKE KUĆE SE ZATIRU: Da li se iza ove BOLESNE poruke krije istina o UBISTVU advokata?
Foto: Facebook/Printscreen

jezivo!

LOVAČKE, KASAPINSKE I PRAVNIČKE KUĆE SE ZATIRU: Da li se iza ove BOLESNE poruke krije istina o UBISTVU advokata?

- Nošen mesečevom senkom, prošao je zabrinut i obazriv. Drveće je zviždalo te noći, pevajući pesmu tuge i žalosti. I sve što je video bio je bljesak... - piše u jezivom statusu na Fejsbuku

Objavljeno:

Samo par sati posle vesti o ubistvu mladog advokata iz Jagodine Nemanje Stojanovića na Fejsbuku se pojavio profil sa morbidnim porukama u kojima se slavi smrt ovog mladića.

Policija trenutno istražuje ko se krije iza Fejsbuk naloga bez jasnog imena, piše Blic.

- Nošen mesečevom senkom, prošao je zabrinut i obazriv. Drveće je zviždalo te noći, pevajući pesmu tuge i žalosti. I sve što je video bio je bljesak... Danas je divan dan! Nekako čistiji, slobodniji, opušteniji, a ja inspirisana i totalno romantična - piše na spornom profilu o ubistvu Nemanje, profilu koji istražuje policija.

Osoba koja se krije iza ovog profila, u opisu je napisala: "Vuk ništa ne traži od tebe, jedino ako ga sateraš u ćošak".

Na profilu se insinuira da njegova smrt ima veze sa njegovim ocem, poznatim jagodinskim advokatom Miroslavom Mikijem Stojanovićem, piše Blic.

foto: facebook

- Ko je ustao za mene kada su advokati, sudije, tužioci, lažni svedoci izložili mučenju? Da li je neko otvrorio moja vrata kada sam pala u postelju zbog svega? Ne, nije niko, ćutali su svi, gledali svoj musculus gluteus maximus. Deo mene će zauvek biti okovan bolom od vašeg ćutanja. oni samo nose odela i liče na ljude, a daleko su od čovečnosti. pogan korak i smrad ostaje uvek za njima. Kakvo seme posadi, takav plod se jede - loše seme, gorak plod - jezive su reči na profilu.

Kako piše Blic, policijska istraga ide i u pravcu da je mladić likvidiran iz osvete njegovom ocu zbog nekog od slučajeva kojima se bavio.

Poslednji status na ovom bolesnom profilu glasio je ovako:

- Lovačke, kasapinske i pravničke kuće se zatiru. Nije na odmet da se to zna.

Ovaj profil je juče prijavljen policiji, a ubrzo posle toga je obrisan. Policija istražuje ko se iza njega krio.

- S obzirom na to da je njegov otac poznati advokat, koji je bio angažovan i za mnoge krivične slučajeve na Kosovu on će biti ispitan kada bude u stanju da govori, najverovatnije posle sahrane svog sina. On bi trebalo da ukaže da li sumnja na nekoga i na koga - navodi izvor Blica.

Podsetimo, Nemanja Stojanović ubijen je ispred svog stana u Jagodini. Na njega su ispaljena četiri hica, jedan ga je pogodio u stomak, a potom mu je ubica ispalio još dva metka u glavu kako bi bio siguran da je mrtav.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.