U MIKIĆA JE PROFI UBICA SASUO CEO ŠARŽER! Posle sačekuše u Leskovcu svi bruje o životu ubijenog! Imao 14 prijava, povukao se iz kriminala?
Foto: Facebook

kakva biografija!

U MIKIĆA JE PROFI UBICA SASUO CEO ŠARŽER! Posle sačekuše u Leskovcu svi bruje o životu ubijenog! Imao 14 prijava, povukao se iz kriminala?

Dosije ubijenog Aleksandra Mikića je i više nego obiman

Objavljeno:

Video kamere sa zgrade ispred koje je sinoć nešto posle 21 čas ubijen Leskovčanin Aleksandar Mikić (32) snimile su scenu brutalne likvidacije, ali se lice ubice vidi na snimku jer je ga je muškarac vešto zaklanjao rukom tokom zločina koji se odigrao za nepuna dva minuta.

UBIJEN ALEKSANDAR MIKIĆ: Mafijaška sačekuša u Leskovcu, ceo grad na nogama! (VIDEO)

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, dvojica muškaraca, vozač i ubica su čekali žrtvu u automobilu ispred zgrade u Ulici Topličkog ustanka, gde je Mikić imao stan, odnosno, zgrade u čijoj izgradnji je njegova porodica bila sufinansijer.

- Na snimku se vidi kako Mikić parkira svoj automobil, kako iz drugog automobila hitro izlazi muškarac, prilazi do prozora vozača i u Mikića ispaljuje ceo šaržer. Potom se brzo vraća do svog automobila gde ga čeka vozač, seda na zadnje sedište i udaljuje se sa mesta zločina - priča dobro upućen izvor.

Sve vreme ubica je levom rukom zaklanjao lice.

Isti taj automobil, "reno megan" stranih registarskih tablica, dignut je u vazduh par minuta kasnije na parkingu iza Tehnološkog fakulteta, gde je oštećeno još jedno vozilo.

foto: Facebook

- Nesumnjivo da je ubistvo izveo profesionalac, a automobil je, kao u svim takvim slučajevima spaljen da bi se prikrili tragovi - ocenjuje naš sagovornik.

Debeo dosije: Droga, tuče, otmica...

Kako "Blic" prenosi, dosije Aleksandra Mikića je obiman. On je, naime, pravosnažno osuđivan za šest krivičnih dela, među kojima su nanošenje teških i lakih telesnih povreda, nelegalno nošenje oružja, nasilničko ponašanje, iznude. Zbog ovih dela izdržavao je višegodišnje kazne.

Takođe, pojednako šokantno zvuči podatak da je Mikić čak 14 puta bio krivično prijavljivan. Neke od tih krivičnih prijava odnose se i na nelegalnu trgovinu narkoticima, koja je bila u fokusu njegovih kriminalnih poslova u jednom periodu života.

Međutim, kao mlađi bio je uspešan fudbaler, igrao je za leskovački klub „Dubočica“, a potom i u jednom od beogradskih klubova.

Pre desetak godina optužen je da je oteo leskovačkog narko dilera i oteo mu novac na području Vranja. Zbog toga se protiv njega do nedavno u Vranju i vodio spor.

Novi incident zabeležen je pre dve godine kada je usred dana i pred mnoštvom ljudi, pretučen u leskovačkom kafiću u centru grada. Napdači su pronađeni, međutim nikada nije javno otkriveno zbog čega je došlo do incidenta.

Prijatelji: Povukao se iz ilegalnih poslova

Njegovi prijatelji kažu da je bio izuzetno dobar drug, da se radovao životu i bio veoma vezan za svoju porodicu, a posebno za starijeg brata.

- On jeste bio žestoki momak dok je bio mlađi, ali poslednjih godina se povukao iz tog svega i pokušavao je da se bavi biznisom. Ulagao je u izgradnji i renoverinja stambenih zgrada. Pre godinu dana je i registrovao preduzeće - priča jedan od njegovih prijatelja.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.