IVANA JE IMALA OGROMNU SREĆU! Na neverovatan način spasla se OD SMRTI JER JE URADILA OVO!
Foto: Printskrin: TV Grand

umalo

IVANA JE IMALA OGROMNU SREĆU! Na neverovatan način spasla se OD SMRTI JER JE URADILA OVO!

Prema informacijama iz izvora bliskog istrazi njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć

Objavljeno: 20:30h

Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg na VMA, teško je ranio svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), pa izvršio samoubistvo zbog problema u vezi, saznaje Kurir.

Porodična drama odigrala se juče oko četiri sata ujutru u Ulici Koste Racina, u beogradskom naselju Dedinje, u stanu u kom je par živeo poslednjih nekoliko meseci, a koji je Cvetanović nasledio od roditelja. Kako saznajemo, doktor je preksinoć trebalo da bude dežuran, ali je zamenio smenu u poslednji čas jer je Ivana rekla da hoće da ga ostavi.

Prema informacijama iz izvora bliskog istrazi njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi. Cvetanović je trebao da bude dežuran na VMA, ali posle razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamenio smenu. Odmah se uputio do stana gde je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom

foto: Facebook

- Posvađali su se, pa ju je Cvetanović jurio nožem. Ona je pozvala policiju, ali je Cvetanović u međuvremenu uzeo pištolj i pucao u nju. Ivana je imala mnogo sreće jer joj je metak prošao bukvalno uz samo čelo. Ona je pala na pod, sklupčala se i pravila se da je mrtva. To ju je spaslo jer je Cvetanović mislio da nije živa, pa je pucao sebi u glavu - rekao je Kurirov dobro obavešten izvor.

Kako kažu svedoci Ivana je nakon toga izašla ispred zgrade i sa krvavim povezom na glavi molila za pomoć.

Ivana i Srđan su se verili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

foto: printscreen

Cvetanović je na svom Fejsbuk 12. aprila ove godine obelodanio vezu sa Ivanom, dok je i ona delila uzbuđenje, pa ispod pomenutog posta ostavila komentar da u to ime "zaliva sa njom". Nedugo potom, 7. avgusta, par je objavio veridbu, a usledile su čestitke Srđanovih brojnih prijatelja, dok je, s druge strane, bilo i onih koji su bili zatečeni doktorovom odlukom da se ženi.

Ipak, Cvetanović je sve komentare osude odbacio rečima da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".

Podsetimo, posle pucnjave u kojoj joj je metkom okrznuto čelo, hirurg Cvetanović je izvršio samoubistvo. Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

foto: Printscreen

Glumica Ivana Panzalović postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se pre nekoliko godina pojavila u seriji "Kursadžije". Glumila je u serijama "Sinđelići" i "Folk", a zapaženu ulogu imala je i u filmu "Montevideo, Bog te video, "The touch", "Poslednja noć".

foto: Printscreen/facebook

Cvetanović je, kako je navedeno u biografiji na njegovom sajtu, autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije. Bio je međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim Državama i Brazilu. Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.