ISPLIVAO PRAVI MOTIV KRVAVOG PIRA NA DEDINJU! Evo zašto je hirurg pucao u glumicu, pa ubio sebe! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

istina

ISPLIVAO PRAVI MOTIV KRVAVOG PIRA NA DEDINJU! Evo zašto je hirurg pucao u glumicu, pa ubio sebe! (FOTO)

Stanari zgrade pričaju da su iz stana u kome su nastradali lekar i glumica živeli zajedno čuli svađu, a onda i pucnje iza zatvorenih vrata

Objavljeno:

Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, rano jutros oko četiri sata posle žestoke svađe ispalio je hitac iz pištolja u glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi zbog problema u njihovoj vezi saznaje Kurir.

Stanari zgrade pričaju da su iz stana u kome su nastradali lekar i glumica živeli zajedno čuli svađu, a onda i pucnje iza zatvorenih vrata.

NAJJEZIVIJI DETALJ KRVAVE DRAME SA DEDINJA! Ivana krvava izašla na ulicu da moli za pomoć!

foto: Zorana Jevtić

- Njihova veza je poslednjih nedelja ušla u krizu, a sve je kuliminiralo sinoć, kada ga je Ivana pozvala i saopštila mu da hoće da ga ostavi.

foto: Zorana Jevtić

Cvetanović je trebao sinoć da bude dežuran na VMA, ali posle razgovora sa Ivanom pozvao je kolegu i zamenio smenu. Odmah se uputio do stana gde je počela rasprava koja je prerasla u žestoku svađu koja se završila tragedijom, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

foto: Zorana Jevtić

Dva pucnja koja su se čula uznemirila su komšiluk. Hitna je ranjenu glumicu prevezla na VMA, dok je Cvetanović izvršio samoubistvo.

foto: Zorana Jevtić

Naime, lekar (59), koji je pucao u nju, na svom Fejsbuk profilu je pre tačno mesec dana, na sam dan njihove veridbe, napisao da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".

foto: Zorana Jevtić

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.