OVO JE LEKAR KOJI JE UPUCAO GLUMICU IZ KURSADŽIJA, PA SEBI PRESUDIO: Srđan Cvetanović bio specijalista plastične hirurgije!
Foto: Drcvetanovic.com

strašno

OVO JE LEKAR KOJI JE UPUCAO GLUMICU IZ KURSADŽIJA, PA SEBI PRESUDIO: Srđan Cvetanović bio specijalista plastične hirurgije!

Glumica je prijavila policiji da je Cvetanović juri nožem

Objavljeno:

Srđan Cvetanović (59), koji je pucao u glavu glumici iz "Kursadžija" Ivani Panzalović pa se ubio, bio je specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, primarijus, magistar medicinskih nauka VMA Beograd.

Prethodno je glumica telefonom prijavila da je Cvetanović juri nožem po stanu. Patrola policije je za dva minuta bila na licu mesta, a pomahnitali čovek je upravo tada upotrebio oružje.

HIRURG PUCAO U GLAVU GLUMICI IZ "KURSADŽIJA", PA SE UBIO: Horor u zoru u centru Beograda!

Inače, Cvetanović je bio autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije.

Međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim državama i Brazilu.

Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

foto: Printscreen/PInk

Biografija Srđana Cvetanović:

OBRAZOVANJE - MEDICINSKI FAKULTET

1983.Medicinski fakultet, Univerzitet u Beogradu 1990. Specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije 1991. Magistar medicinskih nauka VMA Beograd

KRETANJE U SLUŽBI

1986 -1990. Lekar na specijalizaciji u Klinici za plastičnu hirurgiju i opekotine VMA 1990. Odeljenski lekar u Klinici za plastičnu hirurgiju i opekotine VMA 1997. Primarijus 2001 -2006. Asistent na predmetu plastična hirurgija

STRUČNA USAVRŠAVANJA

2004. Hirurgija reumatoidne šake – Queen Victoria Hospital, East Grinstead, Velika Britanija

STIPENDIJE

2001. Medalja čovekoljublja i ostale nagrade stečene u dugogodišnjem radu.

PREDMETI EDUKACIJE

U vise navrata se stručno usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

ČLANSTVA

SRBPRAS, BAPRAS, ESPRAS, IPRAS, ISAPS . Međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grčkoj, Rusiji, Sjedinjenim državama i Brazilu. Redovno održava prezentacije i učestuje na brojnim domaćim i medjunarodnm stručnim skupovima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.