OTAC VRIŠTAO NA TERASI DOK GA JE SIN KLAO: Vrnjačka Banja u neverici nakon stravičnog zločina!
Foto: Kurir/ Jelena Rafailović

porodična tragedija

OTAC VRIŠTAO NA TERASI DOK GA JE SIN KLAO: Vrnjačka Banja u neverici nakon stravičnog zločina!

Pomračenje uma I. G. (27) posle svađe s desetak uboda nožem iskasapio oca Sašu G. (52) u porodičnom stanu

Objavljeno:

I. G. (27) iz Vrnjačke Banje uhapšen je juče oko 13 sati nakon što je nožem iskasapio oca Sašu (52) u njihovom stanu u Ulici kneza Miloša u centru Vrnjačke Banje, zadavši mu 10 uboda po telu.

Prema nezvaničnim saznanjima, sin i otac su se najpre posvađali u petak uveče, zbog čega je nesrećni Saša zvao i policiju.

- I. G. je veče pre zločina maltretirao oca, pa je on morao da zatraži pomoć policije. Nakon toga se on primirio, ali je juče ponovo pobesneo - kaže izvor upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, svađa je u jednom trenutku kulminirala, pa je sin dograbio nož i njime počeo da ubada oca, i to naočigled svoje majke i dede, Sašinog oca.

- Ubadao je oca gde je stigao, svuda po telu. Imao je desetak uboda, a smrtonosni su bili oni u grudi. Oštrica mu je najverovatnije potrefila i srce, zbog čega mu nije bilo spasa - kaže izvor upućen u slučaj.

foto: Dragan Kadić

Prema njegovim rečima, meštane Vrnjačke Banje juče je uznemirilo zapomaganje nesrećnog Saše, koji je ranjen istrčao na terasu kako bi zatražio pomoć.

- Saša i njegov sin posvađali su se u stanu, koji se nalazi na prvom spratu. Kada je sin dograbio nož i počeo njime da kasapi Sašu, on je uspeo da istrči na terasu ne bi li se spasao. Vrištao je i molio za pomoć. Međutim, sin je izašao za njim i nije prestajao da ga ubada. Neke komšije čule su viku i kada su videli krvavog komšiju na terasi, odmah su obavestili policiju i Hitnu pomoć - priča naš sagovornik.

Kako kaže naš izvor, Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta i prevezla teško ranjenog čoveka u kraljevačku bolnicu.

- On je u početku davao znake života. Međutim, povrede su bile smrtonosne. Pokušana je reanimacija, ali je, nažalost, čovek podlegao povredama - rekli su iz Opšte bolnice „Studenica“.

Za ubijenog Sašu G. komšije imaju samo reči hvale.

- Bio je dobar čovek. Sina mu ne poznajem, slabo sam ga viđao. Ne znam šta je moglo da ga natera da ubije oca. Strašna tragedija - kaže jedan meštanin.

Meštani Vrnjačke Banje kažu da porodica u kojoj se dogodio zločin važi za dobrostojeću i uglednu, zbog čega ne znaju zbog čega je došlo do sukoba. Međutim, priča se da su se otac i sin posvađali zbog imovine.

- Imali su lokal u prizemlju zgrade, ispod stana u kom žive. Saša je, navodno, nedavno prodao taj lokal, zbog čega je njegov sin negodovao. Čuo sam da su se njih dvojica juče posvađali baš zbog prodaje tog lokala - kaže jedan meštanin Banje.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.