STRAVIČNA NESREĆA U BEOGRADU: Automobil se prevrnuo na krov, POGINUO mladić (21), teško povređena još dvojica!
Foto: Nebojša Mandić

UŽAS!

STRAVIČNA NESREĆA U BEOGRADU: Automobil se prevrnuo na krov, POGINUO mladić (21), teško povređena još dvojica!

Do nezgode je došlo u 21:50 sati kod broja 39 u Maloj Moštanici, a na lice mesta izašli su, pored ekipe Hitne pomoći, i vatrogasci i policija

Objavljeno:

U Beogradu se protekle noći dogodila teška saobraćajna nezgoda u Ulici 1. maja, kada se prevrnuo automobil pri čemu su tri osobe teško povređene, a jedna od njih je preminula nakon pokušaja reanimacije, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, do te nezgode je došlo u 21:50 sati kod broja 39 u Maloj Moštanici, a na lice mesta izašli su, pored ekipe Hitne pomoći, i vatrogasci i policija.

Jedan 20-godišnji mladić u nezgodi zadobio je otvoreni prelom obe noge i prebačen je u Urgentni centar, dok je drugi mladić, star 22 godine, s povredama kičme reanimiran i, takođe, prevezen u tu zdravstvenu ustanovu.

Treća osoba, mladić star 21 godinu, reanimiran je, ali je preminuo.

Protekle noći dogodile su se još dve saobraćajne nezgode - u 19:48 sati na uglu ulica Branka Radičevića i Žarka Zrenjanina u Borči lakše su povređena dva muškarca od 23 godine starosti, i potom prebačena u Urgentni centar.

U 01:47 sati na uglu Dalmatinske i Ulice Stanoja Glavaša lakše povrede zadobio je 21-godišnji muškarac, koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 95 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i astmatičari.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 137 intervencija Hitne pomoći od kojih 49 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda među kojima je jedna, koja se dogodila oko 13:30 sati, bila teška i u njoj je povređena mlađa ženska osoba.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.