UŽAS U CENTRU VRNjAČKE BANjE: Uhapšen zbog sumnje da je oca ubio nožem!
Foto: Dragan Udovičić

HOROR!

UŽAS U CENTRU VRNjAČKE BANjE: Uhapšen zbog sumnje da je oca ubio nožem!

Pripadnici Policijske stanice u Vrnjačkoj Banji, prema nezvaničnim informacijama, uhapsili su dvadesetsedmogodišnjeg Vrnjčanina I.G

Objavljeno: 15:41h

Policija u Vrnjačkoj Banji uhapsila je I. G (27) zbog sumnje da je u subotu ubio oca S. G. (52).

Zbog sumnje da je u subotu, oko 13 sati, u stanu stambene zgrade u Ulici kneza Miloša u centru Vrnjačke Banje, pod još nerazjašnjenim okolnostima ubio svog oca S.G.(52), pripadnici Policijske stanice u Vrnjačkoj Banji, prema nezvaničnim informacijama, uhapsili su dvadesetsedmogodišnjeg Vrnjčanina I.G.

Kako nezvanično saznajemo, posle kraće svađe sin je u porodičnom stanu nasrnuo na svog oca i nožem mu po telu zadao nekoliko udaraca. Sa veoma teškim, ispostaviće se smrtonosnim povredama S. G. je ubrzo hitno prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je, uprkos naporima lekara da urade reanimaciju i spasu mu život, nažalost preminuo. U prisustvu pripadnika Policijske stanice u Vrnjačkoj Banji, uviđaj na mestu ubistva obavila je zamenica Osnovnog javnog tužilaštva posle čije će istrage biti poznato više detalja i okolnosti pod kojima se dogodila ova porodična tragedija, dok će osumnjičenom I. G. najverovatnije biti određeno zadržavanje u policijskom pritvoru do 48 sati i prvog saslušanja u nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.