DEVOJKA MLADIĆA KOJI JE UBIO ZBOG NJE: Prete mi da će ZAPALITI MENE I DETE, dolaze mi muškarci sa majicama preko glave!
Foto: Facebook

kakav užas

DEVOJKA MLADIĆA KOJI JE UBIO ZBOG NJE: Prete mi da će ZAPALITI MENE I DETE, dolaze mi muškarci sa majicama preko glave!

Pretili su mi da će me živu zapaliti u kući, od tada spavam u parku sa ćerkom i majkom, priča Danijela Ž., devojka Dalibora Nešića, osumnjičenog za ubistvo ispred kafane

Objavljeno:

Dalibor Nešić osumnjičen je za ubistvo Marka Stamenkovića, koji je pronađen mrtav ispred kafane 6. avgusta na Gabrovačkom putu u Nišu.

Ubijeni Marko me je zvao to veče, a onda su nas sačekali sa noževima! NIŠLIJKA PRVI PUT PROGOVORILA POSLE KRVAVOG OBRAČUNA!

Do krvavog obračuna je došlo jer je kobnog dana Stamenković telefonom pozvao Danijelu koja je bila sa Daliborom. Preko telefona su se posvađali, a onda su se sreli ispred kafane i potukli.

foto: Dragan Kadić

Stamenković je jednom uboden u telo i preminuo je na licu mesta, dok je Nešić, takođe, uboden u leđa i posečen po glavi, ali njegove povrede nisu bile opasne po život.

Nešić je uhapšen zbog sumnje da je ubio Stamenkovića, dok su trojica Markovih drugova pritvorena pod sumnjom da su učestvovali u tuči sa smrtnim ishodom.

Od tada, kako priča Danijela, njen život je pakao, jer joj "nepoznati muškarci dolaze u kuću i prete".

- Od te večeri više puta sam pozivana sa skrivenog broja. Prećeno mi je da će mi zapaliti kuću, da ću biti živa zapaljena i da će mi dete povrediti na isti način. Od mene se traži da lažem o tome šta se dogodilo te noći, ali sam odbila. Dolazili su mi i pred kuću nepoznati muškarci sa majicama navučenim na lice i vikali su da će me zapaliti. Primetila sam i dvojicu koji su telefonima slikali moju kuću. U velikom sam strahu za svoj život - uznemirena je Danijela Ž.

Kako kaže, sve pretnje prijavila je policiji i "očekuje zaštitu".

Danijela priča da u strahu za ličnu i bezbednost porodice više ne sme da spava u svojoj kući, u blizini koje je i došlo do obračuna, već je, kako kaže, morala da nađe smeštaj u drugom delu Niša.

Kako navodi, pre nekoliko dana je toliko bila uplašena da je sa majkom i detetom prenoćila na klupi ispred zgrade policije u centru Niša, gde je sutradan prijavila šta joj se događa.

Danijela Ž. je kobne noći bila sa Nešićem kada je došlo do obračuna sa Stamenkovićem i trojicom njegovih drugova, ali negira da je ona razlog sukoba, već ističe da se Dalibor i Marko poznaju odranije iz zatvora i da su se sukobili zbog netrpeljivosti i mržnje koja datira još iz tog perioda.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.