PREOKRET U KRVAVOJ TRAGEDIJI U BEČU! PERICA UBIJEN DOK JE BRANIO PRIJATELJA?! Uhapšeno nekoliko osumnjičenih, među kojima i Albanac iz Đakovice!
Foto: KURIR

klupko se odmotava

PREOKRET U KRVAVOJ TRAGEDIJI U BEČU! PERICA UBIJEN DOK JE BRANIO PRIJATELJA?! Uhapšeno nekoliko osumnjičenih, među kojima i Albanac iz Đakovice!

Albanac A. S. na ulici nožem nasrnuo na Almira, druga Perice Gavrilovića, Perica pokušao da ga spreči i zadobio tri smrtonosna uboda u grudI

Objavljeno: 21:30h

Policija u Beču privela je nekoliko osoba koje su povezane s napadom u kome je ubijen Perica Gavrilović (31) i teško povređen njegov prijatelj Almir (29).

Među uhapšenima su Albanac A. S. (28), koji je rođen u Đakovici, još jedan Albanac, tri devojke koje su bile s njima u društvu, ali i ostali koji su na bilo koji način imali kontakt sa osumnjičenim za napad.

Naime, bečka policija je zahvaljujući video-nadzoru došla do identiteta osumnjičenih, a otkriveni su i novi detalji. Kako saznajemo, policija je otkrila da je svađa između Almira i osumnjičenog za ubistvo počela u kafeu „Spejs“, gde je nastradali Gavrilović bio jedan od vlasnika.

foto: Kurir

- Napadači i žrtve bili su zajedno u klubu. S napadačima Albancima bile su i tri devojke iz Srbije. Rasprava je krenula baš zbog tih devojaka, a jedna od njih navodno ima i lokal u Beču. Svi su bili pod dejstvom alkohola, ali tu se svađa završila. Navodno je na kraju Gavrilović devojkama udelio komplimente koji se nisu dopali njihovim prijateljima - rekao je za Kurir dobro obavešten izvor.

On dodaje da se napad dogodio kad su Gavrilović i Almir izašli iz kafića.

- Svađa se nastavila i na ulici. Došlo je i do gurkanja, pa je A. S. izvadio nož i krenuo ka Almiru. Pretpostavlja se da je Gavrilović pokušao da spreči napad i da je u tom trenutku tri puta uboden u grudi - priča naš sagovornik i dodaje da Almir nije životno ugrožen.

Porodica Perice Gavrilovića šokirana je vestima iz Beča.

- Ne mogu da veruju da je njihov Perica, koji nikad nikom ništa nažao nije učinio, stradao na ovakav način. I Almir je bio miran i povučen i nikom nije jasno zašto se svađa zbog devojaka završila ovako tragično - pričaju poznanici porodice.

Oni dodaju da će Perica biti sahranjen u rodnom mestu u blizini Bele Crkve.

Držao poznati kafić

GOSTOVALI NAŠI PEVAČI

U ulici gde se dogodio jeziv napad, pored Gavrilovićevog kafea „Spejs“ ima nekoliko kafića koji su takođe poznati i u kojima su gostovali mnogi naši pevači. Kafe „Spejs“ je od tog nesrećnog jutra zatvoren, a na njihovoj Fejsbuk stranici mnogi su se izjavama saučešća oprostili od Gavrilovića.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.