MARKO BULAT NIJE JEDINI: Ove javne ličnosti su PADALE ZBOG DROGE! (FOTO)
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić

sumnjivi paketići

MARKO BULAT NIJE JEDINI: Ove javne ličnosti su PADALE ZBOG DROGE! (FOTO)

Ne zaostajemo za "zapadnim trendom"

Objavljeno:

Pevač Marko Bulat je uhapšen tokom sinoćne racije u Baru. Crnogorska policija je pretresanjem plažnog bara u tom mestu pronašla drogu kod pevača i odmah ga privela, prenela je beogradska štampa.

foto: Dragan Kadić

Ranije je i njegova supruga imala istih problema sa zakonom, a to nas je podsetilo da naše javne ličnosti gotovo da ne zaostaju za svetskim, kada je u pitanju posedovanje narkotika.

Glumac Viktor Savić osuđen je na novčanu kaznu 60.000 dinara zbog posedovanja droge. On je uhapšen 16. februara 2006. godine na uglu ulica Kralja Petra i Kneza Mihaila. Glumac je kupio 1,30 grama marihuane, dok je 0,48 grama hašiša već imao kod sebe. Tokom suđenja Savić je potvrdio da je droga bila njegova, ali je rekao i da nije znao da je zabranjeno imati je.

foto: Marina Lopičić

Dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović policija je uhvatila dok je kupovala kokain od poznatog beogradskog dilera M. Stanojčića, poznatog kao Šone. Iako su mediji navodili i da je podneta krivična prijava protiv nje, i da joj preti 3 godine robije, ona se nije mnogo potresala, i na Tviteru se šalila sa celom pričom.

foto: Beta

- Ostalo mi od prethodnih izbora - napisala je ona šaljivo.

I pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" Ema Lapin (22) uhapšena je nakon što je u njenom stanu otkrivena veća količina narkotika.

foto: Dragan Kadić

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma marihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica sa tragovima marihuane.

Branislav Bojović, frontmen grupe Sanšajn, osuđen je pred Trećim osnovnim sudom na 10 meseci kućnog zatvora zbog napada na pripadnike Interventne jedinice i posedovanja "spida", u aprilu 2014. godine kod Ade ciganlije.

"Stao sam kolima kod mosta na Adi. Dopingovao sam se i hteo da krenem, ali primetio sam da je iza mene Interventna policija. Primetili su drogu, pitali me da li imam još, a kad sam hteo da izvadim "spid" iz džepa, ščepali su me i počeli da me biju, skaču po meni, gaze me i nabijaju mi glavu u šljunak. Vikao sam da će da me ubiju" - govorio je o svom hapšenju Bane Sanšajn.

U centru skandala sa drogom se našao i folk pevač Sinan Sakić.

Granična policija je Sakića privela u julu ove godine na prelazu Trbušnica, prema RS i BiH.

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Kod folk zvezde je prilikom kontrole pronađeno 2,3 grama kokaina koji je sakrio u donji veš. Prvobitna informacija je bila da je u pitanju heroin, ali ispostavilo se da je kod Sakića pronađen kokain, tvrdio je list Blic.

Da je priveden zbog tzv. droge za silovanje, optužen je i dizajner Darko Kostić, ali je on demantovao da je policija ikada ušla u njegov stan.

foto: Damir Dervišagić

- Ja ni ne znam šta je droga za silovanje. Policija mi nikada nije ušla u stan - tvrdio je on nakon skandala.

Promovišu drogu javno

No, neke javne ličnoti idu toliko daleko da javno promovišu konzumiranje opijata. Jedan od njih je i Rasta.

- Čovek koji konzumira marihuanu ne da nije problematičan, već je i borac za nešto što je dobro. Pa trava je u mnogim zemljama legalizovana, ali kod nas o tome ne sme ni da se piše - kazao je pevač.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.