PUCAO U JEDNOG, PA DRUGOG RANIO RIKOŠETOM: Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u Novom Sadu! (FOTO)
Foto: Nenad Karlić / Ilustracija

od ranije poznat

PUCAO U JEDNOG, PA DRUGOG RANIO RIKOŠETOM: Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u Novom Sadu! (FOTO)

Kao i dvojica ranjenih, i D.V je od ranije poznat policiji, a protiv njega su podnošene prijave zbog razbojništva, teške krađa i nanošenja teških telesnih povreda

Objavljeno:

Novosadska policija rasvetlila je nekoliko sati nakon pucnjave, događaj u kom su ranjena dva mladića u igraonici u Bulevaru Kneza Miloša.

Zbog sumnje da je na ulici pucao u nogu Denisa B. (19) uhapšen je D. V. (26) iz Novog Sada. Sumnja se da je rikošetom isti metak u nogu ranio i drugog i momka, a kako smo pisali radi se o Milutinu M. (20).

Kao i dvojica ranjenih, i D.V je od ranije poznat policiji, a protiv njega su podnošene prijave zbog razbojništva, teške krađa i nanošenja teških telesnih povreda.

Policija je pronašla i pištolj, sa sedam metaka u okviru, iz kog su, kako se sumnja ranjena dvojica mladića.

Kako je “Blic” pisao ranjavanju je prethodila tuča, a policija je u istoj akciji identifikovala dvojicu mladića koji su učestvovali u tuči sa ranjenima. Jedan od njih, dvadesetpetogodišnji Novosađanin, pronađen je i saslušan u svojstvu osumnjičenog. Pretresom njegovog stana pronađeno je oko 11 grama marihuane i 90 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

D. V. je sinoć određeno zadržavanje do 48 sati i saslušaće ga javni tužilac. Protiv njega će biti podnesena krivična prijava za krivična dela teška i laka telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Protiv dvadesetpetogodišnjeg momka koji je učestvovao u tuči biće podneta prijava za učestvovanje u tuči i neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Novosadska policija intezivno traga traga za trećim osumnjičenim koji se, takođe, tereti za krivično delo učestvovanje u tuči.

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.