Mario Milošević se krije u Srbiji! POBEGAO ZBOG UBISTVA TOKOM RATA CG KLANOVA!
Foto: Vijesti

traži se

Mario Milošević se krije u Srbiji! POBEGAO ZBOG UBISTVA TOKOM RATA CG KLANOVA!

Radomir Đuričković, koji je navodno bio blizak jednom klanu iz Kotora, ubijen je u oktobru 2016. godine

Objavljeno:

Crnogorska policija došla je do saznanja da se Mario Milošević iz Podgorice, osumnjičen da je na Cetinju učestvovao u ubistvu Radomira Đuričkovića (41), krije u Srbiji i da uživa zaštitu kotorskog „kavačkog klana“, pišu crnogorski mediji.

Kako pišu tamošnji mediji, nadležni iz MUP Crne Gore stupili su u kontakt s kolegama iz Srbije kako bi se izvršile provere i kako bi Milošević bio lociran, a nakon toga i uhapšen.

- Radomir Đuričković, koji je navodno bio blizak jednom klanu iz Kotora, ubijen je u oktobru 2016. godine, a zbog sumnje da su bili deo grupe koja ga je likvidirala, potražuju se Vukan Vujačić (21), Igor Mašanović (20), kao i Mario Milošević. Sva trojica su u bekstvu otkako je policija zvanično saopštila da je ubistvo rasvetljeno - piše crnogorska štampa i podseća da je Milošević nedugo pošto su mediji objavili da je on jedan od osumnjičenih, poslao pismo medijima u kojem je tvrdio da nema nikakve veze sa ubistvom, kao ni sa kriminalnim grupama.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora crnogorskih medija, istražitelji su došli do informacija da se Milošević skriva na teritoriji Srbije, ali nisu uspeli da utvrde na kojoj je tačno lokaciji.

Podsetimo, ubijeni Đuričković bio je kum Gorana Radomana, koji je u februaru prošle godine ubijen u Beogradu, kao i rođak Gorana Đuričkovića, koji je likvidiran u Budvi u oktobru prošle godine. Sumnja se da je njegova likvidacija povezana sa obračunima kriminalnih klanova iz Kotora.

(Espreso.co.rs / Kurir / M. I.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.