NE POKAZUJE EMOCIJE, NITI SE KAJE! Nakon što je ubio ženu i sina, Marko u zatvoru KAO NA ODMORU!
Foto: KURIR / PRIVATNA ARHIVA, Fonet

užas!

NE POKAZUJE EMOCIJE, NITI SE KAJE! Nakon što je ubio ženu i sina, Marko u zatvoru KAO NA ODMORU!

„Svaki dan idemo na groblje, a porodica ubice nije nas ni pozvala, niti je srećemo”, kažu rođaci ubijenog dečaka i njegove majke

Objavljeno:

Monstrum Marko Nikolić (43), koji je pre tačno mesec dana u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio četvorogodišnjeg sina Mihaila i nevenčanu suprugu Maju Đorđević (38), u zatvoru se ponaša mirno i normalno, saznaje „Alo!”.

Nikolić u Centralnom zatvoru deli sobu sa trojicom osumnjičenih i do sada nije pokazao znake kajanja, niti bilo kakvu emociju.

NOVA TRAGEDIJA NA SRPSKIM PUTEVIMA: Poginule majka i ćerka (5) iz Sjenice

- Nikolić se u pritvoru ponaša kao da je na odmoru. Jednostavno jede, spava, gleda televiziju i s advokatom, koji ga posećuje, sprema odbranu. S tom trojicom pritvorenika jedva progovori koju reč, odnosno ponaša se kao da nisu tu. Inače ne pravi nikakve probleme i svoje obaveze u pritvoru bez pogovora izvršava - ispričao je naš dobro obavešten sagovornik.

foto: Kurir/Privatna arhiva

Inače, Marku Nikoliću pritvor do 30 dana određen je 14. jula ove godine u Višem tužilaštvu u Beogradu.

S druge strane, Majina sestra Branislava i njen sin iz prvog braka od tuge ne mogu da dođu sebi. Prijatelj Majine porodice objašnjava da se Branislava od tuge i šoka razbolela, odnosno da ima srčanih problema.

- Ta osoba je uništila sve oko sebe, digla je ruku na svoje dete, pa ubila nekog s kim je delila koru hleba. Ponavljam, ta osoba, namerno kažem osoba, jer da je čovek ili životinja, ovo se ne bi desilo i on ne bi sve oko sebe zagadio. Ne želim ni da pomišljam šta mu je bilo u glavi kada je digao ruku na dete, a i na Maju. Taj čin sam po sebi govori o njemu i verujem da ni on nema odgovore na to. Nikome u životu ne želim zlo, pa ni njemu. Želim mu da živi 200 godina u zatvoru - u dahu će rođak ubijenih.

Prema njegovim rečima, porodica se sada brine zbog Branislavinog zdravlja.

foto: Facebook / Maja Đorđević

- Od Majinog i Mihailovog ubistva i velikog šoka Majina sestra Branislava ne može da se oporavi. Ona svaki dan ide na groblje, a onda se mnogo potrese. Pored tragedije od šoka i tuge, Branislavi su se javili poroblemi sa srcem, pa ona redovno ide i kod lekara. Tog kobnog dana život je za sve nas stao i počeo nov, pun agonije i tuge. Branislavi pokušavamo da pomognemo koliko se može, ali utehe nema - priča Majin rođak.

Prema njegovim rečima, i pored velike tuge koju oseća, Branislava ipak nalazi snage da pruži utehu Majinom sinu iz prvog braka.

Ona se svakodnevno čuje sa Majinim starijim sinom iz prvog braka. On je kod oca i gledamo da ga zaštitimo od svega koliko možemo. Branislava ga barem jedanput nedeljno posećuje i tada smogne snage da ga teši.

Jednostavno, dete živi kod oca, koji je njegov staratelj, i izbegavamo da posećuje stan jer bi ga sve podsetilo na majku i brata. On dodaje da sa Branislavom, ni ostatkom porodice nisu kontaktirali Nikolićevi roditelji, ni njegov rođeni brat.

foto: Printscreen/Facebook/Maja Đorđević

- Nikolićevi roditelji se jednostavno ne javljaju, kao ni njegov rođeni brat. Zašto, to je pitanje za njih. Od njegovih rođaka jedino se javio brat od ujaka i njemu je rečeno da su mu vrata širom otvorena, jer nam je Maja o njemu sve najlepše pričala - dodaje naš sagovornik.

Marko Nikolić je 12. jula ove godine naočigled brojnih prolaznika ubio ženu nožem, dok je svoje dete zadavio i tom prilikom teško nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.