UMESTO NOVCA ZARADIO POLOMLJENU VILICU! Zrenjaninski taksista brutalno pretučen zbog 110 dinara!
Foto: Pixabay.com

užas!

UMESTO NOVCA ZARADIO POLOMLJENU VILICU! Zrenjaninski taksista brutalno pretučen zbog 110 dinara!

Kao taksista, Ristin radi poslednjih 11 godina. Napad 15. jula bio mu je prvi u karijeri

Objavljeno:

Zrenjaninski taksista Milan Ristin (64) brutalno je pretučen u naselju Mužlja zbog 110 dinara. Ristin je zadobio teške povrede zbog kojih je u bolnici proveo nedelju dana, a napadač još nije identifikovan.

Napad na zrenjaninskog taksistu dogodio se 15. jula oko 3.30 sati. U ispovesti za "Blic", Ristin kaže da nažalost nije dobro zapamtio kako napadač izgleda.

LESKOVAC TRESE SEKS SKANDAL: Direktor bolnice na delu zatekao medicinsku sestru i ljubavnika KOJI JE GLUMIO PACIJENTA!

- Stajao sam sa kolegom kod Doma mladosti, i tada je naišao muškarac od 30-tak godina. Pitao je za vožnju i seo na zadnje sedište moje "dačije".

Tražio je da ga odvezem do naselja Mužlja, udaljeno dva kilometra. Vožnja nije trajala dugo, on je sedeo pozadi i nije progovorio nijednu reč, sve dok nismo stigli u centar naselja, gde mi je u jednom momentu rekao da stanem i okrenem vozilo. Tako sam i uradio. Pogledao sam u taksimetar. Račun je bio 210 dinara, i ja sam mu rekao cenu. On je tada pružio novčanicu od 100 dinara i rekao: "Evo, nemam više". Nije mi prvi put da mušterija nema dovoljno novca, pa nisam ni burno reagovao. Samo sam mu rekao da radim za taksi udruženje, da vozilo nije moje nego firmino, i da tu razliku moram da nadoknadim iz svog džepa, priča Ristin za "Blic".

Mušterija, međutim nije imala "razumevanja".

foto: Pixabay.com

- U sekundi sam osetio jak udarac pesnicom u glavu. Zatim još jedan sa strane. Sve mi se pomračilo. Nekako sam uspeo da izađem iz automobila, ali sam tu očigledno pao. I napadač je izašao. Nije mu bilo dovoljno što me je već dva puta udario u glavu. Nastavio je. I ne znam koliko puta me je šutnuo u glavu i po licu. Bio sam potpuno ošamućen od udaraca. Onda je on stao, okrenuo se i pobegao, a ja sam ostao da ležim, priča Ristin.

Od pozivanja u pomoć nije bilo svrhe, jer kako kaže Ristin, u to doba na ulici nije bilo ni žive duše.

- Nekako sam uspeo da ustanem. Pogledao sam u automobil, bio je pun krvi. Seo sam i nekako se dovezao do taksi baze u Zrenjaninu. Tu je već reagovala policijia, zatim i Hitna pomoć. Prvo su me odvezli u zrenjaninsku bolnicu, zatim u novosadski Klinički centar. Tamo su mi lekari konstatovali prelome vilične kosti, nosa, podjabučnih kostiju. Na živo su mi vratili viličnu kost, a operaciju nosa čekam. Bio sam potpuno otečen, sa podlivima, masnicama, nastavlja Ristin.

U bolnici je proveo nedelju dana, zatim se vratio kući na oporavak, a danas je počeo ponovo da radi.

foto: Profimedia

- Sa policajcima sam razgovarao dva puta, jednom odmah posle napada, a zatim po izlasku iz bolnice. Ne znam da li će uspeti da otkriju napadača jer ga ni je nisam dobro video, pa ne mogu da ga opišem. Bila je noć, on je brzo seo pozadi... Ali zar da me napadne zbog 110 dinara?! Mogao je samo da izađe iz automobila, ne bi bilo ništa, kaže Ristin.

Kao taksista, Ristin radi poslednjih 11 godina. Napad 15. jula bio mu je prvi u karijeri.

- Zaprepašćen sam i ja i kolege. Nikad mi se to nije desilo, ovde me svi znaju, ne bi bilo problema da uopšte nije platio, kaže Ristin.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.